Dagboek #20: sneeuwpret

Published by

on

Herstelweek, anti-doping, nieuwe schoenen en een sneeuwballengevecht. Zo zag mijn afgelopen week eruit:


Maandag

RUST. Hardlooprust dan. Ik was vorige week misschien toch iets te enthousiast geweest met hardlopen. Ik merk dat aan vermoeidheid en iet wat pijnlijke spieren, zonder dat ik een specifieke oefening heb gedaan wat spierpijn kan veroorzaken. Een kleine alarmbel begon te rinkelen, maar gelukkig nog geen paniek. Gewoon wat extra hersteltijd en een weekje rustiger aan.

Dinsdag

Ik nam nog een extra dag hardlooprust en dat kwam stiekem wel goed uit. Zoals sommige misschien wel weten ben ik nog bezig met een extra opleiding en daar horen natuurlijk deadlines bij. Dinsdag besteedde ik dan ook grotendeels aan het behalen van mijn “Clean Sport Advisor” certificaat (een nog eens extra kleine opleiding op het gebied van anti-doping) en met resultaat: certificaat binnen! ๐Ÿ˜‰

Woensdag

Ik ontving een heel tof pakket van All4Running, namelijk: de nieuwe Nike React Infinity Run 2! Ik loop al een hele tijd op de Infinity 1 (momenteel loop ik alweer op mijn derde paar) waar ik groot fan van ben en was dan ook HEEL benieuwd naar de nieuwe versie. In de ochtend kon ik hem vast een mini beetje testen tijdens het schieten van content en in de middag had ik dan eindelijk tijd voor een rondje. Wat ik van de schoen vind? Ik zal er binnenkort, na wat meer kilometers, een kleine review over schrijven!

PS: benieuwd naar de schoen? Je kunt de schoenen hier eens bekijken of er meer over lezen.

Donderdag

Ik begon de dag met een flinke wandeling samen met een vriendinnetje. Ik verbaas me er toch steeds weer over hoeveel inzichten een simpele wandeling je kan geven. Vervolgens kon ik met een fris hoofd mijn werk- studiedag beginnen. Hardlopen deed ik wederom even niet, maar ik maakte nog wel een klein virtueel Tacx rondje en deed wat yoga om soepel te blijven en aan mijn kracht te werken.

Vrijdag

Favo dag van de week: vrijdag. Nog even een paar uurtjes knallen en dan lekker doen waar je zin in hebt. Voor mij was dat: hardlopen en een iets grotere ronde weer dit keer. Ik maakte 12 kilometer en dat ging gelukkig erg lekker. Tijd voor (extra) lekker eten, wijn en weekend!

Zaterdag & zondag

Normaalgesproken heb ik er eerlijk gezegd een klein beetje een hekel aan, met name als ik op pad moet: SNEEUW. Maar hee, in deze tijden is het zo erg nog niet, zeker wanneer je je hardlooprondje al gedaan hebt en het alweer weg is voor je de volgende start ๐Ÿ˜‰ Een sneeuwballengevecht tegen mijn vriend (die ik won uiteraard) kon natuurlijk niet uitblijven en verder deed ik vooral vrij weinig. Een prima weekend en op naar een nieuwe week.

PS: Ik schreef een tijd terug over hardlopen in de kou en de kleding die ik dan draag. Wie weet komt het in deze tijden van pas ๐Ÿ˜‰

Liefs, Mo

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

%d