Een hele diepe zucht en ik vertrek!

Eindelijk. Na een half jaar ploeteren is het mij gewoon gelukt. Ik had het stiekem niet meer durven denken, maar hoop bleef ik altijd natuurlijk houden. Tenslotte zie ik het glas graag halfvol, al was hij het afgelopen jaar eerlijk gezegd ook wel eens leeg. Compleet leeg. Wat er zich allemaal heeft afgespeeld, wat nu verder en waar ik naartoe vertrek? Een hoognodige update!

◊ ◊ ◊

HI LAATSTE LOODJE

Een half jaar geleden verhuisde ik naar Utrecht. Ik kreeg de kans om mijn afstuderen te beginnen bij FrieslandCampina en dat wilde ik DOLGRAAG! De eerste maand was wennen en de twee maanden daarop volgend waren hard werken op stage plus erg veel genieten van Utrecht. Zo veel genieten, dat ik bijna vergat dat ik ook nog moest afstuderen. Woops!

Gelukkig had ik het net op tijd door en kwam ik meteen in actiestand.  4 dagen full time stage lopen, een onderzoek doen en thesis schrijven, hardlopen, mijn vrienden in andere steden opzoeken, piano spelen én feestjes vieren.. kon ik dit allemaal combineren? EN OF IK DAT KON.

ONDER EEN BAKSTEEN

Het koste wat bloed, zweet en tranen (hoewel, dit laatste nog niet eens) en ik weet nog altijd niet precies hóé ik het heb geflikt, maar dát ik het heb geflikt is een feit. Mijn master Health Food Innovation Management is binnen en ineens voel ik mij 10 kilo lichter. Plus een stukje serieuzer. Voor nu dan.

Wat nu verder? Mijn stageperiode is nog niet helemaal voorbij. Ook al ben ik afgestudeerd, tot eind juli ben ik nog gewoon werkzaam op kantoor (of…? zometeen meer!). Maar wel heb ik eindelijk de tijd en rust gevonden om weer eens een blogje te schrijven, nadat ik het leven eens even heel erg goed gevierd heb de afgelopen 2 weken.

2018-07-01 14.55.34-1

IK VERTREK!

Misschien heb ik net een klein stukje gelogen (sorry.), want compleet op kantoor zitten doe ik vanaf vandaag niet meer. Nog een kleine 4 uur te gaan en ik zit in de auto naar LE TOUR DE FRANCE! Vifit Sport sponsort Team LottoNL-Jumbo en gelukkige ik dat ik daar een kijkje mag gaan nemen. Ik zal morgen aankomen bij de tour en de laatste 4 etappes van dichtbij meemaken. Inclusief dansen op de Champs-Élysées natuurlijk. Hoe tof!

Daarna? Neem ik even wat mentale rust. 7 jaar studeren hakt er flink in (ja ik weet ook wel dat ik overdrijf en het nu pas écht gaat beginnen, maar het gaat om het idee) en ik vind dat ik wel wat rust heb verdiend. Zo ga ik nog lekker naar Portugal op vakantie en geniet ik natuurlijk met volle teugen van de hittegolf hier in NL (mij kan het niet warm genoeg zijn). 

TOT SNEL

Het voelt enorm goed om weer terug te zijn. Eindelijk komen er weer wat gaten in mijn hersenen vrij die ik kan vullen met mijn eigen vorm van creativiteit. Alle plannen die ik heb voor mijn blog en alles wat ik nog wil doen en schrijven, krijgt een beetje groeibodem, dus ik laat het even lekker broeien daar. Voor nu zeg ik een paar dagen aurevoir en bisous, ik houd jullie op de hoogte vanuit FRANCE!

◊ ◊ ◊

Ik kreeg via Instagram de vraag of ik eens wat meer zou willen vertellen over mijn master en afstuderen/stage. Voor wie het leuk vind: binnenkort een blogje hierover online!

Wat zijn jouw vakantieplannen? Heb je nog vragen voor mij of andere dingen die je graag wilt delen? Let me know!

Liefs, Mo

2018-06-24 13.51.46-1

6 reacties

 • shy_lifestyle

  Hoe leuk! Ik ga naar Tsjechië, Bohemen om precies te zijn. Nu zit ik nog op internaat als opvangplek aangezien mijn vader in het ziekenhuis is opgenomen ter observatie van zijn ziekte. Het is een beetje saai, maar het is beter dan niets!

 • Peter van Geel

  Wat kan ik zeggen? Gefeliciteerd, veel plezier en welkom terug zijn misschien wel heel kort de juiste bewoordingen.
  Na een afstudeerperiode is een tijdje relaxen zeer verdiend. Daar moet je nu dus ook zoveel mogelijk van genieten. Je kan nog lang genoeg werken.
  Wat een eer en buitenkans om de Tour de France eens van heel dichtbij mee te maken. We zijn natuurlijk allemaal heel erg jaloers op je, maar hopen tevens dat je hier enorm van gaat genieten. En daarna lekker vakantie. Het is zomaar mogelijk dat het in Portugal minder warm is als hier in ons kikkerlandje. Ik verlang zelf weer terug naar de relatief koele temperaturen van de poolcirkel. Ik heb het juist heel erg zwaar bij deze temperaturen.
  En vooral ook welkom terug van niet echt weg geweest. Ik kijk alweer uit naar je volgende blog.

  • Monique van de Velde

   Hi Peter,
   Dankjewel voor je felicitaties en leuke bericht! Ik had de relax periode zeker even nodig. Gisteren ben ik weer terug gekomen van Portugal en hopelijk helemaal opgeladen voor de nieuwe start 🙂
   Ik ben precies weggegaan toen het hier begon af te koelen! Maar 30 graden in Portugal is sowieso al veel beter te doen dan 30 graden hier.. 😉 Ook de Tour was echt super super tof!!
   Blij met de nieuwe temperaturen? Beter te doen? En nieuwe blogs komen er zeker veel en snel aan! Ik heb veel nieuwe inspiratie opgedaan 😀

   Liefs, Mo

   • Peter van Geel

    Hi Monique,
    Wat fijn om te horen dat je lekker hebt kunnen relaxen en nieuwe inspiratie hebt opgedaan. Je hebt daar ook lekker gelopen volgens mij. Portugal (en vooral Porto) staat ook nog op ons lijstje. En zo te horen is het zeker een bezoekje waard.
    De temperatuur is inderdaad beter. Door die hitte is mijn conditie geheel in elkaar gestort, maar ik kan nu weer gaan opbouwen, zodat ik in Amsterdam die halve marathon kan lopen. Gaat helemaal goed komen.
    Je eerste nieuwe blog is al een feit zag ik. Ik ben benieuwd wat je inspiratie nog meer aan mooie blogs oplevert.

 • Roy Robbemond

  Bent het helemaal met Peter v Geel eens. Weinig aan toe te voegen. Alleen dit.
  Blijf je in Utrecht of ga je terug naar het Zuiden. Hoop dat je in Utrecht blijft Campina is een goede werkgever! En Utrecht is een verdomd mooie stad.
  In ieder geval veel plezier bij de Tour en doe Tom Dumoulin de groeten. Salut Roy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: