Een hele diepe zucht en ik vertrek!

Published by

on

Eindelijk. Na een half jaar ploeteren is het mij gewoon gelukt. Ik had het stiekem niet meer durven denken, maar hoop bleef ik altijd natuurlijk houden. Tenslotte zie ik het glas graag halfvol, al was hij het afgelopen jaar eerlijk gezegd ook wel eens leeg. Compleet leeg. Wat er zich allemaal heeft afgespeeld, wat nu verder en waar ik naartoe vertrek? Een hoognodige update!

◊ ◊ ◊

HI LAATSTE LOODJE

Een half jaar geleden verhuisde ik naar Utrecht. Ik kreeg de kans om mijn afstuderen te beginnen bij FrieslandCampina en dat wilde ik DOLGRAAG! De eerste maand was wennen en de twee maanden daarop volgend waren hard werken op stage plus erg veel genieten van Utrecht. Zo veel genieten, dat ik bijna vergat dat ik ook nog moest afstuderen. Woops!

Gelukkig had ik het net op tijd door en kwam ik meteen in actiestand.  4 dagen full time stage lopen, een onderzoek doen en thesis schrijven, hardlopen, mijn vrienden in andere steden opzoeken, piano spelen én feestjes vieren.. kon ik dit allemaal combineren? EN OF IK DAT KON.

ONDER EEN BAKSTEEN

Het koste wat bloed, zweet en tranen (hoewel, dit laatste nog niet eens) en ik weet nog altijd niet precies hóé ik het heb geflikt, maar dát ik het heb geflikt is een feit. Mijn master Health Food Innovation Management is binnen en ineens voel ik mij 10 kilo lichter. Plus een stukje serieuzer. Voor nu dan.

Wat nu verder? Mijn stageperiode is nog niet helemaal voorbij. Ook al ben ik afgestudeerd, tot eind juli ben ik nog gewoon werkzaam op kantoor (of…? zometeen meer!). Maar wel heb ik eindelijk de tijd en rust gevonden om weer eens een blogje te schrijven, nadat ik het leven eens even heel erg goed gevierd heb de afgelopen 2 weken.

2018-07-01 14.55.34-1

IK VERTREK!

Misschien heb ik net een klein stukje gelogen (sorry.), want compleet op kantoor zitten doe ik vanaf vandaag niet meer. Nog een kleine 4 uur te gaan en ik zit in de auto naar LE TOUR DE FRANCE! Vifit Sport sponsort Team LottoNL-Jumbo en gelukkige ik dat ik daar een kijkje mag gaan nemen. Ik zal morgen aankomen bij de tour en de laatste 4 etappes van dichtbij meemaken. Inclusief dansen op de Champs-Élysées natuurlijk. Hoe tof!

Daarna? Neem ik even wat mentale rust. 7 jaar studeren hakt er flink in (ja ik weet ook wel dat ik overdrijf en het nu pas écht gaat beginnen, maar het gaat om het idee) en ik vind dat ik wel wat rust heb verdiend. Zo ga ik nog lekker naar Portugal op vakantie en geniet ik natuurlijk met volle teugen van de hittegolf hier in NL (mij kan het niet warm genoeg zijn). 

TOT SNEL

Het voelt enorm goed om weer terug te zijn. Eindelijk komen er weer wat gaten in mijn hersenen vrij die ik kan vullen met mijn eigen vorm van creativiteit. Alle plannen die ik heb voor mijn blog en alles wat ik nog wil doen en schrijven, krijgt een beetje groeibodem, dus ik laat het even lekker broeien daar. Voor nu zeg ik een paar dagen aurevoir en bisous, ik houd jullie op de hoogte vanuit FRANCE!

◊ ◊ ◊

Ik kreeg via Instagram de vraag of ik eens wat meer zou willen vertellen over mijn master en afstuderen/stage. Voor wie het leuk vind: binnenkort een blogje hierover online!

Wat zijn jouw vakantieplannen? Heb je nog vragen voor mij of andere dingen die je graag wilt delen? Let me know!

Liefs, Mo

2018-06-24 13.51.46-1

%d bloggers liken dit: