Dagboek #8

Published by

on

Oververmoeidheid, vooral veel niks en trots zijn op mezelf. Zo zag mijn afgelopen week eruit:


Maandag, dinsdag & woensdag

Eigenlijk kan ik de eerste helft van de week wel in één blokje beschrijven, met als hoofdonderwerp: MOE. Ik voelde me sinds maandagochtend alles behalve fysiek in orde (lees: hoofdpijn en moe). Was ik oververmoeid na afgelopen weekend? Ik nam het zekere voor het onzekere en bracht de dagen half slapend, half werkend door binnenshuis. Gelukkig, het bleek geen Corona te zijn!

Donderdag

Ik voel me eindelijk weer een stuk fitter. Wat dagen rust, op wat yoga na, heeft wonderen gedaan. De vermoeidheid en spierpijnen zijn weggetrokken, maar toch doe ik heel deze week nog even rustig aan om écht goed te herstellen.

Vrijdag

Dat hele afstand houden en familie veel minder zien begint er bij mij toch wel in te hakken, heb jij dat ook? Ik sprak met mijn zus af bij te kletsen aan de telefoon (nodig) tijdens een wandelingetje. Wat “even bijkletsen” zou zijn, werd al snel een dik uur tetteren en ongemerkt flink wat kilometers, heerlijk! De rest van de vrijdag werkte ik aan artikelen (ik schreef o.a. een review over mijn nieuwe Garmin Forerunner 745) en in de avond was het tijd voor wijn en lekker eten. Toch nog een beetje weekendgevoel!

Zaterdag

Duurloopje, YES! Ik was weer fit genoeg voor een ouderwets duurloopje zonder dat ik het gevoel had een blok beton mee te slepen. Dat voelde lekker. In de middag slenterde ik nog een beetje rond de singels in Utrecht om niet enkel binnen te zitten en de filmavond inclusief uitgebreide zelfgemaakte nasi maakte de zaterdagavond zo slecht nog niet 😉

Zondag

Sunday Runday en dat deed ik dan ook. Wat ben ik blij dat het gewoon weer goed gaat. Maar ik ben minstens net zo blij dat ik in het begin van de week aan mijn vermoeidheid toe kon geven. Even niets, even rust. Vroeger zou ik denk ik doorgelopen hebben. Hoe dan ook, ik ben weer hersteld en klaar voor een nieuwe week! Jij ook?

Liefs, Mo

%d bloggers liken dit: