Challenge: #kilometersvretenwithmo

Published by

on

2017-08-27 11.44.48-4

Nieuw academisch jaar, NIEUWE CHALLENGE! Tijd om die kont weer van je tuin-lounge-set te lichten en in actie te komen. Tijd om die kilometers op te schroeven. Tijd om te ZWETEN en te SHINEN! Doe je ook mee? 

◊ ◊ ◊

Wat gaat het worden?

Ik heb lang na zitten denken over de challenge. Een bepaald aantal kilometers challengen net als de vorige keer (#72withmo)? Misschien een bepaald aantal workouts vaststellen voor de maand September? Hmm.. Ik wist het niet.

Het moet een uitdaging zijn

Het belangrijkste aan de challenge vind ik dat het een uitdaging moet zijn. Maar wat een uitdaging is? Dat is voor iedereen heel verschillend! Voor de een is een uitdaging 50 kilometer per maand, terwijl dit voor de ander 50km per week is (damn, veel he!!?). Daarom besloot ik het anders aan te pakken. Ik maak er een challenge van die iedereen aanspreekt en waarbij we elkaar motiveren onze grenzen te verleggen. Waarbij we elkaar motiveren net wat extra kilometers te maken. Waarbij we elkaar motiveren ER VOOR TE GAAN!

2017-08-24 16.52.30-4-1

#kilometersvretenwithmo

De uitdaging voor September wordt dan ook KILOMETERS VRETEN. Hoeveel kilometer ga jij afleggen deze 30 dagen? Hoe ver kan jij gaan (zonder overtraind te raken ofcourse HIHI..!). Kan jij een nieuw maand record neerzetten? Kan jij misschien een maandrecord van veel te lang geleden evenaren? SHOW IT!

Vanaf 1 september gaan we kilometers vreten. Of dit nou is in training voor je eerste marathon (oh damn). Of om terug te komen van een blessure (ook al oh damn) of om je eerste 10km wedstrijd waar te maken: let’s do this!

Share jouw kilometers op Instagram met de hashtag: #kilometersvretenwithmo  [je kan eventueel je kilometerteller erbij zetten!] in je posts, instastory’s of op welke manier jij zelf wilt. Mij taggen mag ook, ik vind het super leuk  jouw kilometers te zien! Daarnaast kunnen we op deze manier elkaars voortgang ook bekijken en elkaar misschien wel mede motiveren!

Voorbeeldje:

2017-08-04 10.24.26-3
runningwithmo: vandaag weer 7 kilometer erbij op de teller! =D [37] #kilometersvretenwithmo

Reward

Hard werken moet beloond worden right? En hoewel ik de vorige keer niet meteen een prijs had (wat trouwens helemaal is goedgekomen dankzij super gulle bedrijven, THANKS), deze keer heb ik wél al een reward. De prijs hebben jullie misschien al vaker voorbij zien komen bij andere Instagrammers.. Maaaar, het leek mij een leuk idee dit aan een challenge te verbinden (deze dus), so what’s the reward?

Deze slideshow vereist JavaScript.

Namens Vifit Sport (mijn favo sponsor voor NY ;)) mag ik een Vifit Sport koffer weggeven PLUS inhoud! Deze inhoudt betreft: 1x recovery shake , 2x recovery bar, 2x recovery drink 😀

Hoe maak je kans?

Doe mee aan de challenge en show mij jouw kilometers op Instagram onder de hashtag #kilometersvretenwithmo en/of tag mij in jouw post (let op, ik kan het helaas niet altijd zien als het geen openbaar profiel is. Dit kan je tijdelijk veranderen of laat het me weten via een berichtje of iets, we’ll figger it out ;)). Aan het einde van de challenge kies/loot ik een winnaar! 😀

◊ ◊ ◊

Ben jij klaar voor de September Challenge? Hoeveel kilometers denk jij te gaan maken? LET ME/US KNOW! 

Enneh.. SUCCES =D

Liefs, Monique

2017-08-27 11.44.48-4

%d bloggers liken dit: