Dagboekje #13

Published by

on

De Alpen van Maastricht (bijna dan), een lucky girl en de URBAN TRAIL! Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

De Alpen van Maastricht (bijna)

Over “ik woon hier al 3,5 jaar en ik ken niets” gesproken, afgelopen woensdag ging ik ook voor het eerst in mijn Maastricht leven de St. Pieter op! Cato wees me de weg en ohhh wat heb ik toch veel gemist de afgelopen jaren. Zeker een bergje waar ik vaker naar terug zal keren. 14 prima kilometers ennehhh.. geen last meer gehad van de kuit (yehesss!).

New Shoes

2017-02-11-17-40-39-3

Of ik een lucky girl ben? Jazeker, want afgelopen week ontving ik maar liefst twee paar gloedjenieuwe schoenen! Welke ik er nu bij heb en waarom? De Asics DS Trainer: voor mega snelle runs. En de Asics DynaFlyte (Blauwe deze keer): voor mega lange runs. Onmisbaar in mijn mini collectie dus (die in een dag is verdubbeld, dat wel).

Maastricht Urban Trail

2017-02-12-12-51-33

Jahahaa vandaag was de eerste MAASTRICHT URBAN TRAIL! Ondanks dat het de eerste keer was deden er toch zo’n 1200 mensen mee en was de sfeer geweldig! Een 9,5km lang parcours door de mooie straatjes van Maastricht en.. dwars door gebouwen! Zo kwamen we door de wijnkelder, het Toon Hermans huis en nog een heel aantal Urban Plekjes. De Urban Trail is niet perse gericht op tijd (dat is ook lastig aangezien je regelmatig moet stoppen, een deur blijft een deur, opstopping, maar wel heel goed geregeld), maar puur gericht op BELEVING en dat was het zeker! Komt er ook een Urban Trail in jouw stad? En zo ja, ga je mee doen?? (Voor alle Bredanaars: eind augustus in Breda!)

◊ ◊ ◊

Fijne avond!

Liefs, Monique

%d