Dagboekje #14

Een heule strakke nieuwe tight, verdwalen op de St. Pieter, ik ontving een E-Guide en verder.. een hele hoop GOEDE VIBES. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Nieuwe broek

2017-02-17-16-07-28-4

Nu hoor ik je denken “SO WHAT??”. Ehh ja even een mini-uitleg; niet zomaar een broek, maar de nieuwe Asics Finish Advantage Tight. Wat dat is? Dat is een MEGA STRAKKE tight (en dan bedoel ik ook echt goed strak) met compressie! Deze broek zou je spieren moeten ondersteunen en vermoeidheid tegen moeten gaan. Nou.. dat heb ik inmiddels getest (next chapter).

Verdwalen op de St. Pieter

Als je je afvraagt of het echt waar is dat vrouwen een richtingsgevoel van ehhh “niet heel veel” hebben? Ik denk het wel. Zaterdag stond er een duurloopje (12km?) op de planning met mijn klasgenootje Lisa (aka SpeedyLisa) én natuurlijk met mijn nieuwe tight. Na mijn goed geslaagde run over de St. Pieter vorige week, dacht ik die nu wel eens even te kunnen herhalen. Nou.. NOT dus. Hoe goed we begonnen, zo hopeloos stonden we 7km later boven op de berg. Totaal de weg kwijt, mega steile bospaadjes & modder EVERYWHERE. Na een kilometer of 4 worstelen tussen de takken en enkele hoogtevreestaferelen, waren we inmiddels op de 10.5km toen we eindelijk weer een normaal pad bereikte. Hoe we de weg naar huis hebben gevonden? Uhh.. met de navigatie (HAHA, ons geheim oke?). Uiteindelijk 16km gemaakt (in een prima tijd, jawel jawel) en de tight dik goedgekeurd.

#FITGIRLCODE guide

2017-01-24-13-33-59-3

Afgelopen week ontving ik ook de Fitgirlcode Guide van #FITGIRLCODE. Wat ik hier precies mee ga doen? Dat kan je hier nog eens lezen!

Goede Vibes

cropped-2017-02-17-16-02-14-3.jpg

En verder deze week? Een hele hoop goede VIBES, want de zon scheen. En dat niet alleen, de temperatuur schoot ook nog eens de lucht in. Voor het eerst voelde ik weer lentekriebels en OH DAAR WORD IK BLIJ VAN! Zullen we er de komende week nog zo’n fijne week van maken?

◊ ◊ ◊

Fijne avond!

Liefs, Monique

2 reacties

 • Colinda

  Hee! Weer super leuk om te lezen, zo mega motiverend! Mag ik vragen welk sporthorloge jij hebt & hoe die bevalt? Ben zelf opzoek naar een horloge dus ben benieuwd 🙂

  • Monique van de Velde

   Hee Colinda!
   Dankjewel voor je compliment =D Ik heb momenteel de Garmin Forerunner 35. Hij is heel erg fijn (nauwkeurig, goede batterij, veel functies), het enige nadeel is dat hij soms wat moeite heeft met de GPS vinden in het begin. Maar dat kan ook zijn omdat ik midden in de stad woon (hoge gebouwen ;)).
   Hopelijk heb je er wat aan, succes met je zoektocht!
   Liefs, Monique

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: