Ik ga ervoor!

Published by

on

2015-12-31 15.32.49

DOEI 2015, HALLO 2016.. Daar ben je dan! Ik weet niet waarom, maar ik keek dit jaar meer dan ooit uit naar het nieuwe jaar. Ik was wel klaar met 2015 en besloot de laatste dagen van het jaar dan ook niet terug te kijken naar dat jaar, maar in plaats daarvan kon ik niet stoppen met denken aan 2016! Een soort van nieuw begin. Een nieuw begin met nieuwe doelen en nieuwe mega harde motivatie =D

Nu we dan toch in 2016 zijn en ik jullie alles over mijn nieuwe doelen en keiharde motivatie ga vertellen, blik ik toch nog even terug naar een stukje 2015.

Het afgelopen jaar (en eigenlijk ook het jaar daarvoor) is voor mij niet altijd makkelijk geweest, ook al was dat misschien niet altijd te zien aan de buitenkant. Ieder lichaam is anders, doet anders en ieder lichaam kent zijn eigen verhaal. Ook mijn lichaam kent haar eigen verhaal en dat is er een waar ik niet altijd trots op ben geweest.

2015-12-28 20.51.27

De laatste maanden van 2015 heb ik nagedacht over mijn lichaam, mijn manier van leven en mijn aanpak van afgelopen jaar om alles weer op de rit te krijgen. Zo begon ik in 2015 mijn blog runningwithmo (waar ik erg blij mee ben) om andere mensen te inspireren en te motiveren, mijn creatieve ei kwijt te kunnen en lekker van me af te schrijven. Mijn blog heeft mij goede dingen gebracht, zoals dat ik op een meer positieve manier met eten en sport omga en ik meer geniet van hetgeen dat mij nu eenmaal bijna de hele dag bezighoudt.

Ondanks mijn blog, was mijn leven in 2015 alsnog vaak een enorme chaos. Zoals beschreven heeft iedere lichaam zijn eigen verhaal en ook het mijne. Toch heeft elk lichaam iets gemeen: ze verdienen goede zorg. Hele goede zorg en tja dat is soms moeilijker dan gedacht. Ik heb gemerkt dat ik het soms allemaal totaal verkeerd aanpak, ik het soms moeilijker heb dan ik zelf toegeef, ik niet alles alleen kan doen en ik niet alles alleen hóéf te doen.

Daarom heb ik op het allerlaatste moment, samen met belangrijke mensen in mijn omgeving, de knoop doorgehakt. Ik heb een stap gezet, een beslissing genomen en de knop voor de zoveelste keer omgezet om mijn lichaam te geven wat het verdient.

Vanaf maandag begin ik een nieuw avontuur, een avontuur wat voor mij een hele uitdaging is, een avontuur waar ik tegenop kijk en een avontuur waar ik vooral heel erg veel zin in heb: vanaf 4 januari start ik met mijn personal body plan!

2015-12-28 20.32.21

My personal body plan is een bedrijf met specialisten op het gebied van sport, voeding, gedrag & herstel die helpt bij het behalen van doelen die behoren tot een gezonde levensstijl. Voor de een betekent die gezonde levensstijl  een paar tot heel veel kilo’s kwijtraken, voor de ander betekent dit juist het aankomen van een paar kilo’s, spieren ontwikkelen en/of een sterk lichaam creëren!

Dit laatste is op mij van toepassing. Ik hoef geen kilo’s te verliezen maar sterker worden wil ik wel. Niet alleen lichamelijk maar vooral mentaal. Ik hoop dat personal body plan mij een verandering in mijn mindset geeft en me dat steuntje in de rug geeft wat ik nodig heb om weer goed voor mijn lichaam te zorgen.

Aankomende maandag gaat het dan allemaal beginnen..  Ik zal de spannende komende tijd mijn proces, progressie, succes maar ook mindere dagen en dieptepunten met jullie delen. Ik ben benieuwd en stiekem een beetje zenuwachtig naar hoe het zal zijn en wat het mij zal brengen, maar een ding weet ik zeker: ik heb er ontzettend veel ZIN & ik GA ER VOOR!

2015-12-31 15.32.49

Last but zeker not least; wens ik iedereen natuurlijk een gezond, vrolijk, mooi en een heel gelukkig nieuwjaar waarin jullie doelen op welk gebied dan ook mogen uitkomen en iedereen net dat beetje extra aandacht geeft aan het goed zorgen voor je eigen lichaam. Je hebt er maar een!  ☀

 Geniet van de laatste vakantiedagen en let me know wat jouw doelen zijn, wat jouw vragen zijn of gewoon elke andere opmerking die je graag wilt delen! 🙂

Liefs, Monique

%d