Schrijven, workshops en samenwerken

VOEDING

Amsterdam Marathon 2022: WAUW

Ik kan wel janken, van geluk uiteraard. Dit had ik oprecht nooit voor mogelijk gehouden, nu nog niet in ieder geval. Ik kan niet beloven dat deze blog samenhangend gaat…

Het is dit weekend al

Het is al aankomende zondag. Het is al dit weekend. En wetende hoe snel mijn weken tegenwoordig voorbij lijken te vliegen en ik van het ene in het andere weekend…

Krijg je menstruatie back on track

Zonder echte zorgen train je door voor dat ene sportdoel. Je menstruatie? Die blijft steeds vaker weg, totdat hij na een tijd helemaal verdwijnt. Je zorgeloze bestaan krijgt nu toch…

SPORT

De ultieme marathon voorbereiding

Een klein beetje nerveus was ik ergens wel. Ik voelde van die kleine adrenaline golfjes door mijn buik gaan, en dat terwijl ik niet eens een echte “wedstrijd-wedstrijd” zou gaan…

Review: Garmin Venu 2S

Iets kleiner, iets eleganter, iets meer lifestyle en nóg meer functionaliteiten. In dit blog vertel ik je mijn ervaringen met de Garmin Venu 2S en beantwoord ik jullie vragen!

Review: Asics Nimbus (22)

De allereerste hardloopschoenen die ik kocht: Asics Nimbus, nummer 17. Mijn wekelijks aantal kilometers vlogen omhoog en eigenlijk wilde ik niet meer zonder deze schoen. Er volgde er dan ook…


Visie en wie ben ik?

Eten doen we allemaal en elke dag. Maar wat is eigenlijk goed of slecht? Wat is gezond of ongezond? In een wereld vol voedingskeuzes en informatie zie jij misschien door de bomen het bos niet meer. In mijn ogen is er niet per definitie een goed of slecht. Het gaat om je lichaam voeden met met datgeen waar jouw lichaam om vraagt. Dit is persoonlijk en kan voor iedereen verschillend zijn. Ik ben Monique een 27 jarige sportvoedingsdeskundige en hardloopfanaat. Het is mijn doel helderheid te creëren en jou inzichten te geven op het gebied van voeding, gezondheid en persoonlijke prestaties. Haal het maximale uit jezelf, of je nu topsporter, recreant of helemaal geen sporter bent.Aanbod

“Til jouw prestaties naar een hoger niveau, met aandacht voor sport, voeding en gezondheid


1 : 1 traject
 • Als persoonlijke (sport)voedingsdeskundige sta ik voor je klaar om jouw voeding te optimaliseren rondom (sport)prestatie en gezondheid. Bekijk wat ik voor jou kan betekenen:
Inspirator & schrijver
 • Vertellen, schrijven en inspireren over voeding, sport en gezondheid is iets wat ik met veel passie doe. Ik geef graag lezingen of workshops over deze onderwerpen. Ook het schrijven van blogs of artikelen doe ik graag. Ben jij opzoek naar een spreker of tekstschrijver? Neem contact op voor meer informatie.
(Sport)organisatie
 • Ben jij opzoek naar een sportvoedingsdeskundige voor jouw (sport)organisatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aanbod

“Til jouw prestaties naar een hoger niveau, met aandacht voor sport, voeding en gezondheid


1 : 1 traject
*€85
 • ✔ 1 op 1 (online) begeleiding
 • ✔ Uitgebreide intake
 • ✔ Voedingsanalyse en persoonlijk (sport)voedingsadvies
 • ✔ Tot 2 vervolgconsulten per maand
 • ✔ 5 dagen per week online coaching
 • ✔ *Prijs per maand, minimaal 3 maanden.
Inspirator & schrijver
 • Vertellen, schrijven en inspireren over voeding, sport en gezondheid is iets wat ik met veel passie doe. Ik geef graag lezingen of workshops over deze onderwerpen. Ook het schrijven van blogs of artikelen doe ik graag. Ben jij opzoek naar een spreker of tekstschrijver? Neem contact op voor meer informatie.
Bedrijf & organisatie
 • ✔ (Sport)voedingsdeskundige bij jouw bedrijf, organisatie of evenement
 • ✔ Begeleiden van sporters op het gebied van voeding en prestatie

Momenteel ben ik werkzaam bij / werk ik onder andere samen met:

<strong>EatMyRide</strong>
EatMyRide

Nutritionist & Scientist

<strong>Björn Koreman</strong>
Björn Koreman

Voedingsondersteuning bij zijn hardloopdoelen en olympische droom!

FAQ

Moet ik per se “sporter” zijn om begeleiding te krijgen?

Nee, dat hoeft niet per se, maar hier ligt wel mijn expertise.

Geef je ook adviezen op het gebied van sport?

Ik maak geen persoonlijke trainingsschema’s. Wel deel ik wanneer ik dat kan mijn tips en tools op het gebied van sport en bewegen!

Begeleid je ook mensen met een eetstoornis?

Ik ben geen behandelaar voor personen met een eetstoornis. Wel kan ik ondersteunende coaching, of na-coaching bieden (na een behandeltraject) op het gebied van voeding en mindset (als ervaringsdeskundige). Tevens kan ik helpen wanneer iemand na een behandelde eetstoornis het sporten weer op wil pakken op een verantwoorde manier. Voor we aan de slag gaan beoordeel ik eerst of ik echt wat voor diegene kan betekenen. Twijfel jij hierover? Neem vooral even contact op voor een vrijblijvende gesprek.

Krijg ik een voedingsschema?

Bij een persoonlijk begeleidingstraject krijg je wanneer gewenst een persoonlijk voorbeeld voedingsschema. Dit schema dient als richtlijn en voorbeeld om jouw persoonlijke adviezen in de praktijk te kunnen brengen.

Wat bedoel je met “vervolgconsult”?

Een vervolggesprek van ongeveer een half uur via face-time, bellen of een face-to-face afspraak.

Wat bedoel je met “online coaching”?

De mogelijkheid mij te mailen of appen met vragen. Ik sta 5 dagen per week voor je klaar je vragen te beantwoorden!

%d bloggers liken dit: