Schrijven, workshops en samenwerken

VOEDING

Een lichaam waar ik trots op ben ‘ondanks dat’

Er lijken meer dan twee kampen te zijn. Van het ene kamp krijg ik vragen over hoe ik mijn lichaam zo slank of afgetraind heb gekregen, of krijg ik een…

Je voeding aanpassen tijdens een blessure?

Een blessure, helaas krijgt bijna iedere sporter hier vroeg of laat wel eens mee te maken. Op het gebied van bewegen verandert er waarschijnlijk aardig wat wanneer je kampt met…

Supplementen voor de sporter, nodig of niet?

Een hogere vetverbranding, spieropbouw bevorderen, een langer duurvermogen, een hoger metabolisme, meer energie, beter herstel en ga zo nog maar even door. De supplementenmarkt is momenteel groter dan ooit en…

Geen calorieën tellen, maar voeden

Er moet mij iets van het hart, namelijk: we eten geen calorieën of getallen, we eten voedsel. Wat bedoel ik hiermee en wat kan jij ermee? In dit artikel leg…

SPORT

Schoenen en hardloopblessures? Een review van de Nike React Infinity Run Flyknit 2

Heeft de juiste hardloopschoen een effect op voorkomen van blessures? Is een antipronatieschoen nog wel van deze tijd? En wat heeft de Nike React Infinity Run Flyknit 2 hiermee te…

Hardlopen in de winter, welke kleding draag ik?

Hardlopen in de winter is niet altijd een pretje. IJzige wind, koude regen of misschien zelfs wel sneeuw op je kop, alsof je lichaam het nog niet zwaar genoeg heeft…

Beginnen met hardlopen? Tips om te starten!

Wil jij letterlijk de eerste stap zetten en starten met hardlopen? Dan is het verstandig dit bewust aan te pakken en niet als een kip zonder kop kilometers te gaan…

Vijf slechte redenen om niets te eten na het sporten

Maak jij je hier wel eens schuldig aan? Ik deel vijf (veel gehoorde) slechte redenen om niets te eten na het sporten.


Visie en wie ben ik?

Eten doen we allemaal en elke dag. Maar wat is eigenlijk goed of slecht? Wat is gezond of ongezond? In een wereld vol voedingskeuzes en informatie zie jij misschien door de bomen het bos niet meer. In mijn ogen is er niet per definitie een goed of slecht. Het gaat om je lichaam voeden met met datgeen waar jouw lichaam om vraagt. Dit is persoonlijk en kan voor iedereen verschillend zijn. Ik ben Monique een 27 jarige sportvoedingsdeskundige en hardloopfanaat. Het is mijn doel helderheid te creëren en jou inzichten te geven op het gebied van voeding, gezondheid en persoonlijke prestaties. Haal het maximale uit jezelf, of je nu topsporter, recreant of helemaal geen sporter bent.Aanbod

“Til jouw prestaties naar een hoger niveau, met aandacht voor sport, voeding en gezondheid


1 : 1 traject
 • Als persoonlijke (sport)voedingsdeskundige sta ik voor je klaar om jouw voeding te optimaliseren rondom (sport)prestatie en gezondheid. Bekijk wat ik voor jou kan betekenen:
Inspirator & schrijver
 • Vertellen, schrijven en inspireren over voeding, sport en gezondheid is iets wat ik met veel passie doe. Ik geef graag lezingen of workshops over deze onderwerpen. Ook het schrijven van blogs of artikelen doe ik graag. Ben jij opzoek naar een spreker of tekstschrijver? Neem contact op voor meer informatie.
(Sport)organisatie
 • Ben jij opzoek naar een sportvoedingsdeskundige voor jouw (sport)organisatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aanbod

“Til jouw prestaties naar een hoger niveau, met aandacht voor sport, voeding en gezondheid


1 : 1 traject
*€85
 • ✔ 1 op 1 (online) begeleiding
 • ✔ Uitgebreide intake
 • ✔ Voedingsanalyse en persoonlijk (sport)voedingsadvies
 • ✔ Tot 2 vervolgconsulten per maand
 • ✔ 5 dagen per week online coaching
 • ✔ *Prijs per maand, minimaal 3 maanden.
Inspirator & schrijver
 • Vertellen, schrijven en inspireren over voeding, sport en gezondheid is iets wat ik met veel passie doe. Ik geef graag lezingen of workshops over deze onderwerpen. Ook het schrijven van blogs of artikelen doe ik graag. Ben jij opzoek naar een spreker of tekstschrijver? Neem contact op voor meer informatie.
Bedrijf & organisatie
 • ✔ (Sport)voedingsdeskundige bij jouw bedrijf, organisatie of evenement
 • ✔ Begeleiden van sporters op het gebied van voeding en prestatie

Momenteel ben ik werkzaam bij / werk ik onder andere samen met:

<strong>EatMyRide</strong>
EatMyRide

Nutritionist & Scientist

<strong>Björn Koreman</strong>
Björn Koreman

Voedingsondersteuning bij zijn hardloopdoelen en olympische droom!

%d bloggers liken dit: