Dagboek #15

Opbouwen met hardlopen, een nieuwe telefoon en een heerlijk weekend. Zo zag mijn afgelopen week eruit:


Maandag

Meer energie, meer creativiteit! Maandag bestond met name uit werken aan mijn eigen kleine onderneming. Er moeten nog wat knopen worden doorgehakt, maar mede dankzij jullie hulp heb ik toch al aardig wat stappen gezet (dank!).

Dinsdag

Coachen, werken en hardlopen. YES. Eindelijk kan ik het hardlopen weer een beetje opbouwen. Wel rustig aan, want de vorige keer dat ik dit probeerde liep het minder goed af. Vandaag deed ik 5 blokjes van 7 minuten hardlopen (met wandelen tussendoor) en kwam ik uit op dik 6 kilometer. Zou jij graag het opbouwschema willen zien dat ik hanteer? Laat het even weten in een reactie of berichtje (op Instagram), wie weet kan ik hem delen in een blog.

Woensdag

Woensdag stond er een ochtend content schieten op de planning. De meeste van mijn foto’s maak ik zelf tijdens het lopen, maar omdat dit praktisch niet altijd haalbaar is (en soms best moeilijk ook trouwens), trek ik er eens in de zoveel tijd met een vriendinnetje op uit voor wat foto’s voor mijn blog. Check! In de middag maakte ik wat werk af en reed ik nog een ijskoud rondje op de fiets. PS: ik weet niet hoe lang ik dit buiten fietsen nog ga volhouden of hoe ik nóg meer lagen over elkaar krijg.

Donderdag

Vreugdesprong want YES, eindelijk een nieuwe telefoon! Afgelopen week kreeg ik het nieuws te horen dat mijn oude telefoon (ofja oud, dat nog niet eens) niet meer gemaakt kon worden. Flink balen en een flinke hap uit mijn portemonnee. Maar zitten treuren? Dat heb ik de laatste tijd wel genoeg gedaan. Ik besloot er dus maar gewoon mee te dealen en er het beste van te maken. Een nieuwe Iphone is daarbij zo verkeerd nog niet 😉

Vrijdag

Nog even een dagje knallen voor ik het weekend in duik. Naast wat afspraken voor leuke projecten op werkgebied (binnenkort meer info!) had ik vooral nog veel dichtwerk te doen (lekker laatste moment, herkenbaar?). Hoe dan ook; eind goed, al goed. Denk ik.

Zaterdag

Wielrennen en pakjesavond! Na de laatste Sinterklaas-stres vertrokken we naar Breda voor flink wat dichtkunsten, lekker eten en eh… een berg puzzels. Een ding is zeker, ik hoef me niet te vervelen de komende tijd.

Zondag

Sunday Runday, eindelijk weer. Ik breidde mijn rondje weer iets uit vandaag (4 x 10 minuten hardlopen) en eindigde bij een vriendinnetje voor een goede kop koffie. Verder deed ik dat waar een zondag denk ik voor bedoeld is: erg weinig 😉

Liefs, Mo

Kerst 2020Kerst 2020

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: