Dagboek #14

Misschien was een grote oorzaak van mijn dipje wel dat ik mezelf eigenlijk gewoon lichtelijk verveelde. Herken je dat? Herken je dat je misschien net iets te weinig te doen hebt, waardoor elk ding dat je wel moet doen ineens iets heel groots lijkt?


Omdat ik nog een beetje zoekende ben in hoe ik bepaalde dingen precies moet of wil aanpakken op het gebied van mijn werkzaamheden en waar ik naartoe wil, hang ik een beetje in het midden. Ik heb het van de ene kant erg druk, vooral met nadenken, en van de andere kant te rustig waardoor ik maar blíjf nadenken. Maar hee, het grote voordeel van een dipje door (deels) “verveling”? Hier kan je wat aan doen!

Het roer moest dus om vond ik zelf (#alweer, volgens mij heb ik het roer nu al 80 keer rondgedraaid, maar toch). Minder denken, meer doen. Hoe? Door focus, prioriteiten stellen, deadlines vastleggen en durven falen.

Dit alles heeft natuurlijk even tijd nodig, er is maar weinig dat in een dag gebouwd is tenslotte. Maar in ieder geval voel ik mij de laatste tijd alweer een heel stuk energieker en positiever. Ik ben blij dat ik mezelf weer een beetje heb teruggevonden.

Verder afgelopen week:

Natuurlijk bestaat mijn week niet alleen maar uit werken en denken (thank god). Juist dingen als sporten, vrienden en andere hobby’s geven een hoop positieve energie! Hardlopen heb ik de afgelopen week nog weinig gedaan vanwege de pijn in mijn rug, been en bil, maar het lijkt de goede kant op te gaan. De afgelopen weken heb ik mij met name op yoga en wielrennen gericht, vandaag staat er een half uurtje lopen op de planning. Naast het sporten heb ik ook een oude hobby weer opgepikt; fotografie. Ondanks dat ik alles behalve professioneel ben, haal ik er wel plezier uit en daar gaat het om toch 😉

Herken jij jezelf in mijn verhaal of heb jij tips? Laat het vooral even weten, ik ben erg benieuwd!

Liefs, Mo

Wat moet ik eten na het sporten?

 Sint 2020 Sint 2020

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: