Dagboek #9

Published by

on

Uit op revenge, de onthulling van een project waar ik aan mee heb mogen werken en een streng horloge. Zo zag mijn afgelopen week eruit:


Maandag

Nieuwe week, nieuwe energie en nieuwe muziekoortjes in de test! En dat testen deed ik na mijn werkdag tijdens een relaxte 8 kilometer. Deze week komt er een review online over hoe het geluid is, de prijs/kwaliteit verhouding en natuurlijk de hamvraag: blijven ze wel of niet goed zitten? (pompompom).

Dinsdag

Nog nagenietend van de Lasagne geitenkaas van de avond ervoor (op een goede manier dan he) besloot ik na veel vraag het recept te delen. Dat was lang geleden! Misschien best een idee dit eens vaker te doen, al is het maar voor mezelf ter eet-inspiratie 😉 Na het schrijven wilde ik nog voor de lunch mijn intervaltraining gedaan hebben. Wat voor interval precies? Daar had ik eigenlijk nog niet over nagedacht. Gelukkig (?) had mijn sporthorloge dit wel gedaan…: 3×8 minuten tempo in 4’15″min/km was het voorstel. Een behoorlijk tempo voor mijn doen, maar eh ja waarom ook niet? Conclusie: de rest van de dag kon ik geen boe of bah meer zeggen, maar het is me wel gelukt! 🙂

Woensdag

Looprust! Die training van gisteren heeft er logischerwijs ingehakt, vandaag ging ik dus niet hardlopen. Ik werkte, studeerde en maakte nog een kleine herfstwandeling. Ik merk dat ik sowieso elke dag even naar buiten gaan enorm nodig heb in deze periode. Na de werkdag bouwde mijn vriend en ik het huis om tot home-gym. We deden een eigen verzonnen circuittraining voor we uiteindelijk met een huge-ass pokébowl en ontspannende film op de bank belandde. Prima woensdag!

Donderdag

Iets meer dan een jaar geleden kwam de documentaire ‘Boost 2 Berlin’ uit, over drie individuele wegen (inclusief de mijne) naar de marathon van Berlijn. Een mooi momentje om weer eens even aan terug te denken en bij stil te staan (of lopen in mijn geval, tijdens een duurloop). Want wat is er enorm veel veranderd in een jaar tijd. Een ding weet ik zeker: ik moet en zal een keer revenge nemen. Dus Marathon van Berlijn, ik kom eraan, ooit!

Vrijdag

Tijd om de werkweek af te ronden. Het begeleiden van sporters op het gebied van voeding gaat steeds beter en dat vind ik super leuk! Ik rondde vrijdag de laatste voedingsschema’s voor dit moment af en deed nog wat administratie (ook onderdeel van het ZZP’en natuurlijk). Tevens kwam er iets uit waar ik al een tijdje vanaf wist en waar ik zelfs aan mee heb mogen werken: het hardloopdagboek “Dreams” van Susan krumins en Patricia Schreurs! Ik kan niet wachten hem zelf te lezen. Het was in ieder geval heel erg tof hier een kleine bijdrage aan te mogen leveren. Ben jij benieuwd naar dit boek en wat het inhoudt? Ik zeg: bestellen 😉

Zaterdag

Weekend! Ik moest toch stiekem een klein beetje uitslapen na de wijntjes van vrijdagavond. Na een goed ontbijt was het tijd voor intervaltraining nummer twee van de week. En tja, waarom dan niet weer op de suggestie van Garmin? Dit keer stuurde hij mij op pad voor sprintjes (laaang geleden) en na 14 kilometer kwam ik voldaan weer thuis. In de middag huurde ik een auto om mijn zus op te zoeken in Breda. We vierden haar verjaardag met pizza, wijn, pepernoten en een hoop gelach!

Zondag

Mijn zondag was waarvoor een zondag bedoeld is (ongeveer dan): lekker rustig aan. Ik deed nog een rustig hardlooprondje, we kregen bezoek en verder ruimde ik mijn sportkledinglades maar eens uit (het was nodig). Gewoon even niets verder en dat was best wel eens fijn. Op naar een nieuwe week!

Liefs, Mo

%d bloggers liken dit: