Dagboek #6

Published by

on

Ik behaalde een doel, testte iets tofs voor komend weekend, kreeg bezoek uit Brabant en begon aan een grote Instagram opruiming. Zo zag mijn afgelopen week eruit:


Maandag

STUDEREN. Volgens mij had ik al vermeld dat ik binnenkort een stevige deadline heb (lees: maandag 5 oktober. Vandaag dus). Hoewel ik normaal gesproken het liefst alles ruim op tijd af heb, had ik nu toch nog aardig wat werk voor de boeg. Ik sloot mezelf op als een complete kluizenaar en na drie keer knipperen was het ineens 18u. Tijd om te stoppen en mijn hoofd leeg te lopen. Dat deed ik in een nieuwe hardloopoutfit (dat werkt tenslotte mega motiverend) en een rustig rondje van 10km. Voldaan!

Dinsdag

Op dinsdag ging ik verder met waar ik maandag gestopt was: studie. Gelukkig was er in de middag tijd voor een leuke pauze, ik kreeg namelijk bezoek uit Brabant: Bj枚rn Koreman (woehoe!). Het was lang geleden dat we elkaar gezien hadden, flink bijkletsen dus en misschien werden er ook nog leuke plannen gemaakt… 馃檪

Woensdag

Een beetje stijfjes werd ik wakker van de intervaltraining die ik de avond ervoor had gedaan. Na wat rekken en een stevig ontbijt (inclusief schuddebuikjes natuurlijk) had ik een kennismakings- en een coachgesprek staan voor voedingsbegeleiding. In de middag was het wederom tijd voor studie en ik maakte nog een moeizaam klein hardlooprondje. Misschien had ik nog wat meer hersteltijd nodig?

Donderdag

De laatste loodjes. Nog een klein beetje te gaan. Ik weet niet wat het is, maar wanneer ik in mijn focus raak ga ik ineens best lekker! En dat gebeurde afgelopen week met als resultaat: de studieopdracht was eerder af dan ik dacht. Finito, doel behaald en ik leverde hem in (YES, wat een opluchting). Het plan een intervaltraining te doen op donderdag liet ik varen, ik voelde me nog steeds een beetje moe en gisteren ging het ook al niet zo lekker. Ik besloot er wat oefeningen voor in de plaats te doen en aan het einde van de dag maakte ik een “heerlijke” wandeling met Dainy. Note to us: op buienradar kijken v贸贸r je de deur uitstapt, dan zie je de grootste stortbui van de dag op je scherm in plaats van in je schoenen.

Vrijdag

Goed geslapen en weer fit! De intervaltraining die gisteren op de planning stond deed ik vandaag (6x1km tempo) en dat ging lekker. Ook ontving ik die dag een leuk pakketje van MyMuesli: een mega grote adventskalender! Ik maakte stiekem alvast een vakje open natuurlijk (ik bedoel, kijk naar buiten, het lijkt praktisch winter) en besteedde de rest van de dag aan werk en een nieuw soort van project: Instagram opruimen. Ik word soms echt belaagd door nepvolgers(?) – of in ieder geval door volgers die mij niet oprecht willen volgen (snap je?) – waar ik niet om vraag. En daar ben ik een beetje klaar mee. Verwijderen dus, en ja dat is best een opgave (wordt vervolgd). In de avond ging ik langs bij een vriend om zijn verjaardag te vieren. Weliswaar in het heel erg klein, maar het was er niet minder gezellig om!

Zaterdag

Aankomend weekend (11 oktober) is het NN Runningday! Een dag waarop je enorm veel hardloopevenementen virtueel kan lopen. Ik mocht vandaag de app vast testen en koos voor de 1/4e marathon van Rotterdam om dit te doen. Live commentaar, een startschot, aanmoedigend publiek, muziek en een wedstrijdelement… Wauw, ik had niet gedacht dat deze virtuele versie mij daadwerkelijk zoveel adrenaline op zou leveren. Ik heb me kostelijk vermaakt en ga komende zondag zeker meedoen voor het echte werk: de Utrecht Singelloop! Voldaan van mijn semi-wedstrijd maakte ik in de avond eindelijk weer een keukshow met mijn keukbuddy Lizzy Steller (benieuwd naar wat we gekookt hebben plus het recept? Dat kan je hier terugzien).

*PS: Ook meedoen met NN Running day? Dat is heel makkelijk te doen via de website. Het enige wat je hoeft te doen is de MyTrace-app downlaoden en gratis je ticket scoren op de NN Running Day website. Vervolgens kan je een startwave kiezen en wijst het zich allemaal vanzelf. Echt een aanrader, al is het voor de beleving 馃檪

Zondag

De laatste en langste training van de week had ik voor vandaag gepland. Samen met Annet liep ik 18km en dat was alweer even geleden! In de middag ging ik nog even de stad in met mijn vriend om wat dingen te halen en een late lunch te scoren bij Broodnodig. De rest van de middag en avond bestond uit bank, eten en Netflix, want dat was ehh.. hoognodig 馃槈

Liefs, Mo

Previous Post
Next Post
%d bloggers liken dit: