Dagboek #5

Published by

on

In het bootje gestapt, stalen buikspieren, een nieuwe gadget en een bezoekje aan Brabant. Zo zag mijn afgelopen week eruit:


Maandag

De week kon niet beter beginnen. Het eerste wat ik maandagochtend deed (na ontbijt en de hele mikmak natuurlijk) was in een bootje stappen! Zoals ik vorige week al vertelde zijn sinds kort de singels van Utrecht volledig open. Een mooie reden dus, plus het feit dat het nog maar twee dagen mooi weer zou zijn, om dit op maandagochtend eens te doen (omdat het kan zullen we maar zeggen). De rest van de middag moest ik vervolgens wel extra hard studeren, want ook in de avond had ik nog een vol programma: de FitClub van Women’s Health…

Dinsdag

Spierpijn. En dan met name in mijn buik. Maandagavond nam ik deel aan de FitClub van Women’s Health met een leuke (tevens verschrikkelijke) uitdaging: een wedstrijdje ‘planking’. Trots op mijn derde plaats, maar nog trotser op het feit dat ik het vier minuten heb weten vol te houden (ik wist niet dat vier minuten zo lang konden duren). Vooral stil blijven zitten en werken/studeren werd dat vandaag, hoewel ik in de avond nog een intervaltraining voltooide (12x400meter), dat ging lekker!

Woensdag

Woensdag wordt een beetje mijn vaste coachdag en dat begin ik steeds leuker te vinden. Sporters helpen met het optimaliseren van het voedingspatroon is iets waar ik mezelf compleet in kan verliezen geloof ik. In de middag besloot ik weer eens buiten de deur te werken, in een rustig cafeetje niet ver van mijn huis. De werkdag sloot ik af met een rustige duurloop om tevens bij te kunnen kletsen met mijn hardloopbuddy Annet!

Donderdag

Pakjesdag! En wel een hele toffe. Ik ontving de nieuwe Garmin Forerunner 745, WAUW, hier had ik stiekem al even op gewacht. Meteen installeren dus en ik kon niet wachten hem te testen. Dat deed ik dan ook in de avond tijdens een intervaltraining (6x4minuten tempo). Conclusie: tot nu toe heel erg fijn en duidelijk. Ik heb nog even tijd nodig hem verder uit te proberen, zodat ik een review kan schrijven voor wie nieuwsgierig is naar dit mooie ding.

Vrijdag

Ik ben mijn weekend misschien iets eerder begonnen afgelopen week. Vrijdag was het namelijk meteen een klein rondje hardlopen, douchen en de stad in. Ik had afgesproken met een vriendinnetje van mij uit Eindhoven. Na een gezellige middag bijkletsen en lunchen bij Jozef mocht ik alweer door naar de volgende gezelligheid: Imo (zie foto) verassen met champagne en felicitaties voor zijn mijlpaal verjaardag! Uiteten op afstand, vuurwerk en flink wat borrels, ik gok dat hij een leuk feestje heeft gehad?

Zaterdag

Eerlijk is eerlijk, ik moest even bijkomen zaterdag. Na een beetje uitslapen deed ik nog een hardlooptraining verder vooral rustig aan. Ik ruimde mijn kast eens grondig uit en zette wat items op Vinted (mocht je interesse hebben, aanschouw hier mijn ex-kledingkast). In de avond haalde mijn vriend en ik veganistische Chinees bij Soy (ZO LEKKER) en we keken een spannende film. Heerlijk.

Zondag

Eigenlijk stonden de laatste kilometers van de week op de planning, maar toen ik wakker werd had ik vooral GEEN ZIN. Ik was redelijk moe en een beetje stijf. Conclusie: hardlooprondje geskipt, mezelf nog even dubbelgevouwen op de yogamat en vervolgens naar Eindhoven vertrokken. Daar had ik afgesproken met mijn vriendinnen Joëlle en Fabiënne die ik ken vanuit Maastricht. Uitgebreid lunchen bij Lucifer, een wandeling door het park en tot slot een goed glas wijn. Perfecte zondag als je het mij vraagt!

Liefs, Mo


%d bloggers liken dit: