Dagboek #4

β€”

,

Een verschrikkelijke training, heerlijk avondje uit en een gedenkwaardige bruiloft borrel. Zo zag mijn afgelopen week eruit:


Maandag

Na zeven dagen hardlopen en meer kilometers dan ooit was het maandag hoog tijd voor een rustdag. Ik besteedde de dag met de benen omhoog aan werk en studie. Aan het einde van de middag maakte ik nog een wandeling om de dag af te sluiten en dat was een extra leuke deze dag: want na maanden werk zijn de singels in Utrecht eindelijk open tot een complete ronde. Tijd voor mij dit meteen te bekijken dus!

Dinsdag

Ik begon mijn dinsdag met een college, zodat ik om 11u de deur uit kon stappen voor mijn intervaltraining. Er stond 12 keer 400 meter op de planning en dat ging niet zoals gepland.. De eerste 6 herhalingen kwam ik goed door, maar vanaf nummer 7 ging het mis. Ik verzuurde steeds sneller en er kwam vrijwel geen snelheid meer uit. Uiteindelijk besloot ik mijn training aan te passen en heb ik de trainingen met langere pauzes en veel lagere snelheden afgerond. Ik had dit eigenlijk nooit eerder ervaren met zo’n soort intervaltraining. Ik denk toch dat de warmte hierin een grote rol heeft gespeeld (meer verbruik van energie en koolhydraten en minder hydratatie). Hopelijk gaat het de volgende keer beter!

Woensdag

Het was al even geleden en om deze reden (maar vooral omdat ik die dag weinig tijd had en het weer warm zou worden) deed ik mijn training op lege maag. Een kleine rustige ronde met daarna een extra groot ontbijt. Vervolgens had ik een intakegesprek staan en nog wat leuke werkgerelateerde afspraken in de middag. Hopelijk kan ik hier snel meer over delen!

Donderdag

Donderdag schreef ik een inhoudelijk artikel over waarom hardlopen zonder ontbijt niet perse leidt tot afvallen. Verder studeerde ik nog, deed ik een interval training die wΓ©l goed ging en lag ik op de bank. Een echte donderdag als je het mij vraagt..

Vrijdag

Studeren, studeren, studeren want de deadline volgt snel. Gelukkig kwam ik een heel eind en had ik nog tijd voor een klein herstelrondje hardlopen en wat oefeningen voor ik met een vriendin had afgesproken bij Anan (een heerlijk restaurant in Utrecht!). De rest van de avond was het vooral kletsen, eten, lachen en misschien een slokje teveel πŸ˜‰

Zaterdag

In de ochtend besloot ik de intervaltraining maar te skippen en voor een duurloop te gaan (zie vrijdag). In de middag vertrokken mijn vrienden en ik naar een bruiloft borrel van een van onze hardloopvrienden! Een heerlijke middag en avond (behalve dan dat ik een plant in de fik heb gezet, klein ongelukje, kan gebeuren), maar gelukkig liep alles goed af.

Zondag

Slapen, een nog rustigere en kortere duurloop (zie zaterdag) en mijn vriend assisteren bij het in leven houden van onze planten, meer kwam er overdag nog niet uit. Eenmaal naar de avond toe ging het een stuk beter. Ik sloot het weekend af met een goede lasagne avond bij vrienden en de eerste chocolade pepernoten πŸ˜‰

Een drukke week met nog een drukker weekend, maar genoten heb ik wel! Hoe was jullie week?

Liefs, Mo


Ontdek meer van Runningwithmo

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

7 reacties op “Dagboek #4”

  1. Heel leuk om mee te lezen met je (hardloop)leven. Hoe is het met de plant? πŸ˜‰

    1. Leuk te horen! HAHA, de plant leeft nog (nog..), binnenkort een update over hoe het dan gaat, maar voorlopig ziet hij er nog oke uit πŸ˜‰ Liefs, Mo

  2. Hoe krijg je de tekst in de foto zo mooi ik heb ook een blog en leef met een beberking ik heb wel de gratis versie ☺️

    1. Hoi! Ik heb geen gratis versie misschien is dat het! Ik maak gebruik van de blok editor πŸ™‚ Succes!!

  3. Je mag van mij van alles in de fik steken.. maar een plant!?! 😨😭

    1. HAHA! Ik denk wel dat het een neppert was eigenlijk, of anders een uitgedroogde. Het was erg snel gedaan met de plant..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

● Over mij

Hoi, ik ben Mo, Monique of Moni.
Toen ik voor school 10 kilometer mΓ³Γ©st hardlopen tijdens de Singelloop Breda (lang geleden), had ik nooit kunnen bedenken dat hardlopen op een dag mijn favoriete bezigheid zou zijn. Die dag is het vandaag nog steeds!

● Recente blogs

Ontdek meer van Runningwithmo

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder