Challenge: Solar Run Challenge!

Mijn eigen challenge is nog niet afgelopen of ik rol alweer door in de volgende. Of nouja, momenteel doe ik gewoon nog even lekker beide. Over welke challenge ik het heb? Hoe jij mee kan doen en wat je kan winnen? Ik vertel je er alles over! 

Vanaf vandaag (donderdag 21 maart) is de adidas Solar Run Challenge van start gegaan en ja.. IK DOE MEE! De bedoeling is dat wij met zijn allen de afstand tot de zon afleggen (Solar Run Challenge.. klinkt ineens logisch toch?) in deze eerste lenteperiode. Met hoe meer mensen we deze poging samen wagen, hoe groter de kans is dat het gaat lukken. Dus, doe jij ook mee?

De challenge loopt vanaf nu tot en met 30 april. En meedoen is eigenlijk heel simpel:

Aanmelden:

Stap 1: Registreer je op THESOLARRUN.COM

Stap 2: Connect met Strava (makkelijk, Strava houdt zo mooi je kilometers voor de challenge bij!)

Stap 3: Ga hardlopen en klok je kilometers

Stap 4: Bereik Solar Targets en maak meteen kans op toffe prijzen (o.a. startbewijzen voor marathons, adidas shirts of zelfs gehele kledingpakketten en als hoofdprijs… deelname aan de Northern Light Run!)

Elke kilometer is er één en draagt bij aan deze challenge. Hoe tof zou het zijn als wij met zijn allen de afstand tot de zon kunnen afleggen? Als je het aan mijn vraagt: heel tof. Ik ben dol op uitdagingen (zoals je misschien al weleens had gemerkt), dus ik ga ervoor!

Doe jij ook mee? Of heb je misschien nog vragen? Laat het mij vooral weten! En voor nu.. SUCCES! 😀

 Liefs, Mo

399EAF65-2F14-4CFC-B03D-B1AA04C7EDBB

In samenwerking met Intersport en Adidas

8 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: