Challenge: #100withmo

,

Kan ik officieel spreken van een traditie als ik iets drie jaar op rij doe? Geen idee, maar laten we gewoon zeggen van wel. Tijd voor de jaarlijkse traditie dus, namelijk: een hardloopchallenge in de maand maart, omdat ik in deze maand jarig ben en verder totaal geen reden heb! Lees snel verder voor alle ins- en outs van dit jaar…

Twee jaar geleden begon ik met #72withmo, 72 kilometer rennen in de maand maart. Deze afstand raapte ik bij elkaar door de leeftijd die ik toen werd (24) te vermenigvuldigen met de maand maart (3). Vraag me niet waarom, maar het was een prima afstand! Het jaar daarna gebruikte ik dan ook dezelfde formule en kwam ik uit op #75withmo (25 jaar oud x maand 3).  Logischerwijs zou ik dus dit jaar op 78 kilometer uit moeten komen. Maar omdat deze hele challenge niet perse logisch is en ik klaar ben met al het gereken, schroef ik het gewoon op naar de 100 kilometer. Een mooi rond getal en pas een échte uitdaging toch? Vind ik wel. Daarom dit jaar de challenge:

#100withmo

Wat het inhoudt en hoe je meedoet? Dat is simpel. Leg 100 hardlopende kilometers af in de maand maart! Houd je gelopen kilometers bij met je horloge, een app, op papier of in je hoofd, het maakt niets uit. Je doet al mee zodra je er zelf volledig voor gaat 🙂

Nu is 100 kilometer in de maand natuurlijk een behoorlijke afstand, maar ik weet dat er ook fanatiekelingen zijn voor wie dit absoluut geen uitdaging meer is (marathonlopers bijvoorbeeld). Daarom voeg ik er graag nog een mini-uitdaging aan toe voor de echte kilometervreters: kan jij deze afstand in één week afleggen? Welke week dat is maakt mij niets uit, als het maar binnen maart valt!

PS: ben jij beginnend hardloper? Dan is 100 misschien wat teveel. Maar wie weet kan jij je hardloopkilometers aanvullen met wandelkilometers? 

Doe jij met mij mee?

Ik hoop deze maand dus (minstens) 100 kilometer te lopen. Doe jij ook met mij mee? Dat zou ik super gezellig, maar vooral motiverend vinden! Dit jaar heb ik tot nu toe nog geen toffe prijs weg te geven (zoals vorig jaar), maar wie weet dat ik in deze maand nog iets kan regelen ergens. Maar hee, uiteindelijk is de grootste prijs natuurlijk het voltooien van de challenge.

Doe jij mee en wil je dat met mij (en eh.. iedereen) delen? Dan kan je dit doen via Instagram (het makkelijkst) of Facebook! HOE? Plaats een foto van je run op Instagram / je Instagram story / facebook en gebruik de hashtag #100withmo (tag mij eventueel @runningwithmo dat vind ik leuk!!). Handig is om zelf een teller met het aantal km bij te houden, zodat ik, jijzelf en de rest allemaal kan zien hoe het er voor staat! 🙂 Mocht ik uiteindelijk een prijs vinden om weg te geven dan zal ik een winnaar kiezen uit alle #100withmo posts!

Voorbeeldje:

Schermafbeelding 2019-03-01 om 10.34.19

Ik ben benieuwd of het mijzelf en jou gaat lukken deze maand… SUCCES! 😀

Liefs, Mo


Ontdek meer van Runningwithmo

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

2 reacties op “Challenge: #100withmo”

  1. Super leuk! Ik ga mee doen en hoop het te halen. Nog nooit zo veel kilometers in een maand gelopen maar 7 april loop ik de halve van Berlijn dus ik moet de kilometers wel gaan maken. Helaas in Jan en Feb ziek en geblesseerd geweest. Je challenge is dus helemaal een goede motivatie! 💪🏻🏃🏼‍♀️

    1. Super leuk dat je meedoet!! Wat tof dat je die halve gaat lopen, ik wist niet dat die er was!! Ik mag eind maart de halve.. Laten we hopen dat we het beide gaan halen. Meer dan ons best kunnen we niet doen, maar we gaan het zien! Succes alvast 😀
      Liefs, Mo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over mij

Hoi, ik ben Mo, Monique of Moni.
Toen ik voor school 10 kilometer móést hardlopen tijdens de Singelloop Breda (lang geleden), had ik nooit kunnen bedenken dat hardlopen op een dag mijn favoriete bezigheid zou zijn. Die dag is het vandaag nog steeds!

Recente blogs

Ontdek meer van Runningwithmo

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder