Mijn hardloopagenda

Published by

on

Blessure die langzaam verdwijnt, check. Wekelijkse kilometers die langzaam weer omhoog kruipen, check. Torenhoge motivatie, check! Dit betekent dat ik eindelijk weer na kan denken over het deelnemen aan ‘hardloopwedstrijden’. Welke staan er tot nu toe op de planning? Welke overweeg ik en welke zou ik volgens jou mee moeten nemen in mijn overwegingen? Ik deel mijn hardloop agenda!

07 oktober: Singelloop Breda

Aankomende zondag sta ik weer aan de start van toch wel mijn favoriete event van het jaar: de Singelloop in Breda! En omdat ik er zo dol op ben, sta ik dit jaar zelfs twee keer aan de start 😉 Ik loop de 5km met mijn zus en nichtje, die dit beide voor het eerst zullen doen (spannend!). Hierna probeer ik ook nog de 10km te voltooien. Een mooie 15km dus komende zondag, wat een hele goede training is voor de week erna…

14 oktober: Halve-marathon Eindhoven

Dit was mijn grote doel voor dit jaar, de halve marathon in Eindhoven. En dan niet zomaar een halve-marathon voltooien, maar ik wilde hem op mijn hoogst haalbare snelheid lopen! Helaas gooide een blessure wat roet in het eten maar hee, ik ben allang blij als ik die halve-marathon ‘gewoon lekker kan lopen’. Grote goedmaker: samen met Maartje (@gezondereceptjes) zal ik de winnaar van de hele marathon als eerste verwelkomen, wij houden namelijk het finishlint in de lucht!

28 oktober: VENICE!

Of ik mee naar Venetië ga om deel te nemen aan een 10km loop? Waarom ook niet! Zo gezegd, zo geboekt en dus zullen wij met 6 hardloopfanaten het laatste weekend van oktober richting Italië vertrekken om daar deel te nemen aan de Venice Marathon. Voor mij de 10 kilometer dus, voor de duidelijkheid. Bikkels Wouter (@runningwout) en Anniek (@anniekotten) zullen wél deelnemen aan de hele marathon. Ik vrees dat ik zonder stem terugkom (hup Anniek en Wout!).

18 november: 7 heuvelen loop 

Vorig jaar liep ik deze wedstrijd ook, omdat ik van zoveel mensen hoorde dat dit een hele toffe wedstrijd is. Ik wilde hier dan ook perse aan meedoen. Of het slim was twee weken na het finishen van mijn eerste hele marathon? Helaas heb ik er eerlijk gezegd niet echt van kunnen genieten. Mijn lichaam had er duidelijk minder zin in dan ik van te voren had gedacht. Dit, plus de ijskoude regen, de wind en het feit dat ik eigenlijk veel te snel liep dan dat goed voor mij was, maakte dat ik in een soort tunnel de hele loop heb voltooid. Ineens was het voorbij en ik heb niet eens meegekregen hoe mooi of leuk de wedstrijd zou kunnen zijn. Tijd om het eens GOED over te doen dit jaar?

Heb jij nog een idee? 

Met 4 hardloopevents op de planning is mijn hardloopagenda redelijk vol voor de komende anderhalve maand. Maar waar een wil is… Kortom, weet jij nog een leuk event? Waar doe je zelf aan mee en welke zou ik nog moeten overwegen? Laat het mij weten! En voor nu, fijn (hardloop)weekend :)!

Liefs, Mo

IMG_0529

%d bloggers liken dit: