MO LOVES TO BLOOM

Misschien heb je wel gezien dat mijn Instagram vandaag overspoeld werd met..: bloemen! Inmiddels ruikt mijn hele huis naar ehhh.. wat voor bloemen ik dan ook in mijn vaas heb staan (sorry, ik ben geen bloemenkenner) en daar word ik behoorlijk vrolijk van! Wat de reden is van deze bloemenexplosie? En wat ik vandaag tussen al die bloemen deed? En wat het met sporten te maken heeft? I’ll tell you!

◊ ◊ ◊

Morning!

Vanmorgen om 05:15 ging mijn wekker af. VROEG. Het was even slikken, maar het had een goede reden. Ik mocht namelijk aanwezig zijn op een heel tof event georganiseerd door Girlslove2run.com, Asics Europe, Runnersworld Nederland en Bloomon.nl!

Om 7u werden wij verwacht in Amstelveen voor een wel hele leuke lancering. De nieuwe Asics Sakura collectie. En hoewel ik normaal niet snel schrijf over een nieuwe productlijn (ik mag dan wel in het Asics Frontrunner team zitten, maar ik word niet gepusht dit te schrijven ;)), doe ik dit vandaag wel. Omdat ik deze lijn TOF vind!

IMG_5637

Wat is ehh.. Sakura?

Sakura betekent eigenlijk “kersenbloesem”. Voor de Japanners is de bloei van de Sakura bijzonder. Elk jaar opnieuw vieren zij de bloei van deze bloemen, omdat deze voor hen symbolisch staat voor het leven van de mens. Naast dat dit een symbolische betekenis heeft is het natuurlijk ook prachtig om te zien. Eind maart en begin april staat Japan vol met deze bloesem en dat levert MEGA MOOIE beelden op. Nu heb ik het helaas nooit in real life gezien (#GOALS), maar zelfs via Google word ik al verliefd.

Wat Asics hier dan mee te maken heeft? 

Hoewel het merk Asics behoorlijk groot is in Europa en Amerika, komt het oorspronkelijk niet hier ergens uit de buurt. Nope, Asics heeft zijn oorsprong in Japan! En dit jaar viert Asics de lente mee met geboorteland Japan, door middel van de nieuwe Asics Sakura collectie.

GIRLS LOVE TO BLOOM

 

Vandaag mocht ik ook de lente vieren met Japan, Asics en een heleboel Girls! Helaas stond de cherrybloesem in Nederland nog niet in bloei (reden om snel eens terug te komen naar het Amsterdamse bos of nog beter..: JAPAN!), maar daar hebben wij ons vandaag niets van aangetrokken.

Een run in de nieuwe Sakura Collectie, een mega uitgebreide picknick in een zaal vol bloemen en het creëren van onze eigen bloemenkroon zorgde vandaag voor een ultiem lente gevoel!

Tja, ik mag die nieuwe Asics Collectie wel. Hoewel ik normaal bijna altijd zwart draag, kan ook ik niet om deze trend heen: MO LOVES TO BLOOM!

◊ ◊ ◊

Liefs, 

Monique

IMG_5610

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.