Challenge: #75withmo

Published by

on

Precies één jaar geleden legde ik mijzelf een challenge op. 72 kilometer rennen in de maand maart #72withmo , weet jij hem nog? Ik was namelijk jarig in de maand maart en vond het leuk mijzelf uit de dagen. Dat er zoveel mensen met mij samen de uitdaging aangingen dat had ik nooit verwacht! Maareh… GUESS WHAT..? ook deze maand maart ben ik gewoon weer jarig. En ook deze maand maart heb ik wel weer zin in een uitdaging. En ook deze maand maart hoop ik dat JIJ ook zin hebt in een uitdaging. Maar dan wel een net iets andere afstand.. Waarom? Hoe en wat? En of er ook iets te winnen valt? Ik vertel je alle ins- en outs!

◊ ◊ ◊

3 kilometer meer

Precies een jaar geleden schreef ik het volgende:

“Waarom deze maand en waarom 72km? Ten eerste, omdat ik maart gewoon een hele leuk en fijne maand vind! A) omdat ik jarig ben in deze maand (blijft toch altijd leuk, nietwaar?) en B) omdat, hoe het weer ook zal zijn, we deze maand officieel naar de lente gaan! Waarom het getal “72”? Het is de 3e maand van het jaar en ik wordt 24 jaar (3×24). En verder had ik gewoon een getal nodig ;).” 

En laten deze redenen ook dit jaar weer van toepassing zijn (behalve het op dit moment NOOIT meer lente lijkt te worden, maar dat terzijde).  Er is slechts een major verschil en dat is..:  ik word dit jaar geen 24 (obviously), maar 25 (surprise!). Om deze reden moet ik mijn ingewikkeld gebouwde rekenformule opnieuw invullen en kom ik uit op maand 3 x 25 jaar –> 3 x 25 = #75withmo !

Ik ga deze maand dus voor minstens 75 kilometer op mijn hardloopteller. Net als vorig jaar zijn er vast fanatieke lopers voor wie 75 kilometer een peulenschil is, maar laat dat je er niet van weerhouden jezelf uit te dagen. Wederom zijn alle variaties mogelijk (tel er nog een aantal keer 25 bij op bijvoorbeeld?). Zolang jij jezelf maar uitdaagt vind ik het prima, want dat is waar het uiteindelijk om draait 🙂

IMG_3849

Een TE TOFFE prijs

Hoe ik vorig jaar verschillende prijzen bij elkaar heb gesprokkeld terwijl de challenge in volle gang was, heb ik dit jaar (al zeg ik het zelf) een wel hele toffe prijs weten te regelen.. Doe jij mee aan de challenge? Dan maak jij namelijk kans op een gloednieuw paar ASICS GEL-NIMBUS 20  !

Hoe doe je mee?

Je doet natuurlijk al mee zodra jij de challenge in je hoofd plant en er voor gaat! Maar mocht jij kans willen maken op een gloednieuw paar Asics of gewoon alle deelnemers (inclusief mij) op de hoogte willen houden hoe de challenge je vergaat? Dan kan je dit doen via Instagram (het makkelijkst) of Facebook!

HOE? Plaats een foto van je run op Instagram of in je Instagram story en gebruik de hashtag #75withmo (tag mij eventueel @runningwithmo dat vind ik leuk!!) Handig is om zelf een teller met het aantal km bij te houden, zodat jij zelf en de rest allemaal kan zien hoe het er voor staat! 🙂

*Kleine spelregels voor de schoenen:

  • Bij een privé profiel kan ik je posts niet zien. Mocht je hem niet openbaar willen maken stuur me dan gewoon even een berichtje dat je mee wilt doen!
  • Stories zijn maar voor 24u zichtbaar, dus probeer ook minstens een keer een post met de hashtag #75withmo te plaatsen, zodat ik je mee kan nemen in de loting.
  • That’s it!
IMG_3851
By @dainybuijsen

◊ ◊ ◊

Ik ga mijn eigen uitdaging in ieder geval weer aan deze maand en sta te trappelen mijn eerste kilometertjes te maken.. doe jij met mij mee?

Liefs, Monique

%d bloggers liken dit: