Op naar PARIJS!

Tijd om aan de slag te gaan. Laat die (kleine)duurloopjes maar weer komen, want IK GA NAAR PARIJS! 

◊ ◊ ◊

Na rust komt.. een nieuw doel

De afgelopen twee maanden heb ik eigenlijk nergens naartoe gewerkt. Oorspronkelijk wilde ik meer op snelheid gaan trainen, maar mijn lichaam gooide een beetje roet in het eten. Ik liep wel minstens drie keer per week, maar meer om lekker bezig te blijven én om ineens half hardlopend Nederland te leren kennen (I mean.. iedereen woont ineens in de buurt!). Super tof natuurlijk en heel erg gezellig! Maar vanaf vandaag.. is het weer tijd om (iets) serieuzer te worden. Vanaf vandaag ga ik namelijk naar een nieuw doel toewerken.

Semi de Paris

Ik mag met Fitbit naar Parijs! Hoe tof is dat! Ik voel me bijna een wereldreiziger met mijn tweede hardloopwedstrijd in het buitenland in het verschiet. Want ja, ik ga niet zomaar naar Parijs. Nee, ik zal deelnemen aan Semi de Paris. Oftewel: de halve marathon van Parijs!

Erg veel tijd om te trainen heb ik stiekem niet meer. De halve marathon zal namelijk al over 1 MAANDJE zijn, om precies te zijn: 4 maart.. Ik heb besloten geen schema te volgen, maar het gewoon zelf te doen. Dit betekent dat ik de komende tijd mijn kilometers drastisch moet gaan uitbreiden (ik heb vrijwel alleen maar kleine loopjes gedaan na mijn marathon, woops), maar verder houd ik het “simpel”. Ik hoef geen bepaalde tijd te lopen, voor nu is het doel gewoon back on track te komen. En tja.. dat die track in Parijs mag zijn is.. WAUW 😀

Fitbit Ionic

Ik moet zeggen dat ik wel een beetje geluk heb. Ik ga namelijk niet op eigen houtje naar Parijs, maar met Fitbit. Al twee jaar loop ik met een Garmin om mijn pols, maar sinds afgelopen week is daar verandering in gekomen. Want zie je dat mooie dingetje om mijn pols? Dat is de nieuwe Fitbit Ionic, die ik grondig ga testen in mijn weg naar Parijs. Natuurlijk komt er zo snel mogelijk een review online, stay tuned!

◊ ◊ ◊

Kijken jullie mee met mijn reis naar Parijs? En heeft iemand de nieuwe Fitbit al getest? Let me know! Ook alle tips zijn natuurlijk meer dan welkom 🙂

Liefs, Monique

IMG_2035

6 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: