Ik ben terug

Published by

on

 

Drie volle weken radiostilte. Drie volle weken geen laptoptoets aangeraakt. Drie volle weken.. Ja drie volle weken wat eigenlijk? Wat heb ik gedaan en WHAT’S NEW? Je leest het hier!

◊ ◊ ◊

Vive la France!

2017-07-26 16.11.35-2

Oké laat het maar meteen over zijn met de spanning. Ik was niet op een of ander geheime filmopname, op uitzending naar een of ander ver land of ondergedoken voor de zon. Nee, ik was gewoon ordinair OP VAKANTIE (wat je waarschijnlijk allang had geraden maargoed). 

Mijn vakantie dit jaar liep anders dan verwacht. De geplande roodtrip kon wegens omstandigheden niet doorgaan en dat was tja.. BALEN! Maar hee, treuren is niet iets wat ik graag doe en gelukkig heb ik een paar geweldige ouders die het totaal niet erg vonden (hoop/denk ik?) hun jongste dochter mee naar France te nemen (hiephoi!).

En zo kon mijn vakantie toch nog doorgaan. Op naar 3 weken zon, bergen, lekker eten en.. TRAININGEN!

Vakantie of trainingskamp?

2017-07-18 11.02.03-2

 

De omgeving waar de auto van mijn ouders mij naartoe bracht ken ik al een aantal jaartjes. Ik ben er ooit begonnen met het trainen voor mijn eerste 10km (hmm.. je zou kunnen zeggen dat ik daar ben BEGONNEN met hardlopen bedenk ik mij nu, TOF!) en aangezien ik momenteel train voor een FRKING MARATHON kon mijn mega sporttas natuurlijk niet ontbreken.

Aangezien het verder een rustige vakantie zou worden (lees: geen wilde stapavondjes met teveel alcohol en te weinig slaap) besloot ik dat dit de ultieme 3 weken konden zijn om te trainen, te relaxen, aan mijn kleurtje te werken en goed te herstellen voor de komende drukkere periode (lees nu: wél feestjes, laatste jaar school en ehhh.. een of andere marathon..).

Zo gezegd, zo gedaan en ik heb 3 weken mijn kont eraf getraind (figuurlijk, maar ook letterlijk helaas). 11 hardlooptrainingen, 1 flinke wandeling en 3 fietstochten verder kan ik niet zeggen dat ik er niet alles uitgehaald heb deze vakantie (woops!).

Het Franse leven

2017-07-29 14.56.56-6

Maar hee, dat betekent niet dat ik geen vakantie heb gehouden. In tegendeel! Naast mijn sportieve momentjes heb ik namelijk genoten van de uren in de zon, de leuke franse stadjes, het zwembad en het vele eten en de lekkere wijn (en ja die gele trui komt ineens dichtbij #vakantiekilo’s). Tja.. ik kan wel aan dat franse leventje wennen. Wisten jullie al dat ik mijn droomstad heb bezocht dit jaar? “Emigreren” staat nog steeds ergens in mijn hoofd gegraveerd 😉

En nu ben ik terug

Anyway, het was een fantastische vakantie die mij heel erg goed heeft gedaan (op alle mogelijke manieren). Nu ben ik terug vol nieuwe energie (mentaal dan, lichamelijk weet ik het nog niet zeker #vermoeiendzo’nvakantie #zwaarleven) en klaar voor ALLES wat komen gaat. Klaar voor mijn nieuwe trainingsschema. Klaar voor mijn nieuwe (en hopelijk laatste) schooljaar. Klaar voor mijn start bij de studenten atletiek vereniging in Maastricht. Klaar voor ME TIME!

2017-07-27 10.03.46-2

◊ ◊ ◊

Sidenote: de afgelopen 3 weken heb ik ook even goed kunnen nadenken over wat ik wil met Runningwithmo (blog) en ik vind het altijd leuk elk jaar een beetje te vernieuwen. Daarom kun je vanaf nu iets meer persoonlijke blogs en mijn eigen ervaringen lezen. Ook bespreek ik graag dingen die JIJ graag wilt lezen! Aarzel dus niet om een mailtje te sturen, I LIKE YOUR INPUT =D 

Fijne week!

Liefs, Monique

%d