NEW YORK, NEW YORK!

Published by

on

Team Susan 1

Waaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh, meer woorden heb ik er eigenlijk nog steeds niet voor. Mijn (ieders?) American Dream gaat uitkomen, een dream die voor mij nog heel lang onmogelijk leek… TCS NEW YORK CITY MARATHON, HERE I COME!! Hoe, wat, waar & wanneer? I TELL YOU!

◊ ◊ ◊

RUN RECOVER REPEAT

Een tijdje geleden was ik aanwezig bij het RUN RECOVER REPEAT event van Vifit Sport en Runner’s World. Naast dat we als eerste de nieuwe sportvoeding producten mochten testen, kregen we die dag ook nog eens een wel hele spannende onthulling..

Namelijk dat in samenwerking met Runner’s World en Vifit Sport, twee teams zouden gaan deelnemen aan de freaking NEW YORK CITY MARATHON! Iedereen kon zich aanmelden en uiteindelijk zouden er 10 lopers klaargestoomd worden voor dit grote avontuur onder leiding van Robert Lathouwers OF Susan Krumins. It was up to you.. #teamsusan of #teamrobert ?

Monique

GA IK WEL, GA IK NIET?

Hoewel ik NIEMAND in mijn omgeving heb gehoord die ook maar met een vezel in zijn of haar lichaam twijfelde over een aanmelding, moet ik eerlijk zeggen dat ik toch wel een  momentje van twijfel heb gehad. Stel dat ik mee zou mogen.. 42,195km (HALLO DAT IS RETE VEEL) kan ik dat wel aan? Breek ik niet in stukjes? Is mijn gezondheid wel weer snel genoeg op peil? EHH.. KAN IK DIT WEL?

Tja, een marathon heb ik dus nog nooit gelopen en dit vind ik stiekem gewoon best eng!

I HAD A DREAM

Wat de doorslag gaf me dan toch wel aan te melden..? Heel cliché maar waar: I HAD A DREAM (maar dan ook een echte echte he!). Ik droomde dat ik op weg was naar NY, aan de start van die mega marathon stond en hardliep tot ik niet meer kon. Of ik de finish haalde weet ik niet meer (laten we maar hopen van wel HAHA) maar een ding wist ik wel: IK MOET ME AANMELDEN!

Zo’n kans kon ik toch niet voorbij laten gaan en als iedereen in mijn omgeving zegt dat ik dat kan, moet ik dan niet gewoon eens in mijzelf geloven?

Borrow someone else’s belief in you until you believe in yourself.

 

Team Susan 2.jpg

DAAR GAAN WE DAN #TEAMSUSAN

Dat in mijzelf geloven moet ik vanaf nu dus echt maar eens gaan doen want ehh.. IK GA GEWOON. Ik kon het niet geloven toen ik hoorde dat IK mee mocht. Dat IK de NYC Marathon ga lopen samen met Vifit Sport, Runner’s World en natuurlijk ONS TEAM.

Ja mijn weg naar de NYC MARATHON beleef ik niet alleen, maar samen met 4 toffe andere loopbuddies en de beste coach SUSAN (en natuurlijk het andere team #nopressure).

MIJN DOEL 

Wat mijn doel is? Uitlopen & genieten! De tijd waarin ik hem loop maakt me niet uit (ofja, binnen de tijdslimiet zou wel fijn zijn x]) ik ben supersuper trots op mezelf als ik die 42,195km uit ga lopen (inclusief selfies en video beelden?).

Mijn weg gaat nu echt beginnen. 5 november zal ik aan die start verschijnen. Er zullen vast moeilijke momenten komen, momenten van pijn en momenten van onzekerheid, maar ik weet zeker dat deze overspoeld worden door alle mooie dingen die gaan komen. Ik heb er ONWIJS veel zin in en poep 5 kleuren in mijn broek =D LET’S GO!

Team Susan 1

Volg jij mijn road naar de NYC Marathon mee?

◊ ◊ ◊

Fijne avond!

Liefs, Monique

%d bloggers liken dit: