Ik kan weer bloggen!

Published by

on

Hii daar ben ik weer! Terug van weggeweest. Of nouja, terug..? Ik leg het je uit!

◊ ◊ ◊

Lifestyle

Dikke pech, laptop weg

Ofja, gelukkig niet weg, maar wel kaduuk! Een paar weken geleden besloot mijn geliefde laptop het deels te begeven. Een poging om het op te lossen lukte niet dus daar zat ik, zonder laptop.. En jij begrijpt vast wel dat dát lichtelijk frustrerend is (zonder lichtelijk dus).

Domme oen

Naast dat ik zo nu en dan dikke pech heb, ben ik ook wel eens een domme oen. Hoewel ik nog ‘jong’ ben, ga ik niet erg met de tijd mee blijkbaar, en staan al mijn bestanden niet in de “cloud” (WHY MONIQUE WHY?). Dikke pech, bestanden weg zou ik dus beter kunnen zeggen =D

Niet getreurd

Er bij neerzitten doe ik niet, want ik heb morgen tentamen (HAHA), dusja we moeten door! Gelukkig heb ik inmiddels een vervangende laptop (uit de jaren 60, dat terzijde) en kan ik in ieder geval studeren en nu dus ook BLOGGEN!

Heel fancy zal het de komende tijd nog even niet kunnen worden, want ik kan dus nog niet bij mijn bestanden en foto’s. En aangezien deze laptop zoals gezegd uit de jaren 60 stamt, loopt hij bij elk “ge-emaild” of “gedropboxt” (nieuw woord?) fotobestand al vast en is dat simpelweg niet haalbaar.

Voor komende tijd dus hopelijk zo nu en dan een blogje, opgesierd met foto’s uit de oude doos, maareh I WILL BE BACK!!

2017-04-05 15.37.47-3-1

◊ ◊ ◊

Fijne avond!

Liefs, Monique

%d bloggers liken dit: