Dagboekje #25

Published by

on

Ja hoor, weer een dag te laat. Hoe dat komt? Dat lees je in het overzicht van mijn super fijne afgelopen week! Iets met.. afkicken, een super tof event, de challenge van Health Advies Breda en natuurlijk eigenwijs zijn bij de Wings For Life World Run! Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Afkicken

2017-05-01 16.06.07-7

Een volle, anderhalve week niet rennen (op wat sprintjes bij bij het Vifit event na dan). 10 dagen heb ik mijn loopschoenen op mijn schoenenrek laten staan en dat was ehh AFKICKEN! In verband met opkomende blessures, pijntjes en de Wings For Life World Run op de planning besloot ik eens goed te herstellen (#slimheuh?). Ik hield het bij intervalletjes op de fiets en wat krachttraining, in de hoop dat ik er profijt van zou hebben. Of dat is gelukt? Lees je zo =D

Vifit Sport Event

2017-05-03 16.54.47-2

Ik heb er al een blog over geschreven, maar afgelopen week mocht ik een awesome event bijwonen! De nieuwe productlijn van Vifit werd gelanceerd: Vifit Sport (die je overigens vanaf morgen ook gewoon bij de kruidvat kan shoppen, HANDY)!

Health Advies Breda: Challenge accepted!

2017-04-26 17.20.52-2

Dit weekend was ik te vinden in Breda en DUS kon een bezoekje aan HAB niet ontbreken. Hoewel bezoekje.. zeg maar gerust bezoek. Een dik half uur hebben we mijn lichamelijke gesteldheid doorgesproken, en geloof me, er viel aardig wat te bespreken (woops!). Coach Geert vertelde mij dat hij een uitdaging met mij aan wilde gaan (ofja, eigenlijk ben ik degene die de uitdaging dus aan moet gaan x]). Wat dat precies is vertel ik jullie komende week. Het enige wat ik nu zeg is..: CHALLENGE ACCEPTED!

WINGS FOR LIFE WORLD RUN

2017-05-07 15.37.49-2.jpg

“Stomme stomme kuit”. “Ik heb besloten bij de 10km uit te stappen en te gaan wandelen tot de finish mij in komt halen”. “Mocht het goed gaan en ik toch besluit door te lopen, dan mag ik blij zijn dat ik de 18 van vorig jaar kan evenaren voor de finish me inhaalt”.

Tja.. gelukkig laat de laatste zin al doorschemeren dat ik mijzelf na 24 jaar al aardig goed ken…

Gisteren stond de Wings For Life World Run (WFLwr) weer op de planning en na het feest van vorig jaar MOEST IK DAAR BIJ ZIJN! Helaas leek mijn kuit roet in het eten te gaan gooien. Ik hield 10 dagen rust en besloot het gewoon te proberen. Ik moest ooit weer gaan rennen om mijn kuit te testen right? Dus waarom dan niet meteen maar bij de WFLwr..? Dan was ik er in ieder geval geweest.

Nou ehhhh, geweest ben ik er zeker, wat was het GAAF! En wat heb ik toch weer de onverstandigste kant van mijzelf laten zien (#slim). In plaats van uitstappen bij de 10, stapte ik uit NA EEN NIEUW PR OP DE HALVE MARATHON (4’59” aka 1 uur en 45 minuten  aka 10 minuten van mijn pr af!!). Ik besloot vanaf hier verder te wandelen / dribbelen tot de Catcher Car mij kwam inhalen en ik gefinished was. Twee woorden, 10 letters: duurde lang.

Ik maakte er de laatste kilometers nog een feestje van met mijzelf en al de andere lopers (foto’s, filmpjes & genieten) en de uiteindelijke stand werd 23.86km. Drieentwintig komma zesentachtig hele kilometers! Deze afstand had ik nog NOOIT gelopen..

Het uitgebreide verslag en hoe het nu met me gaat? Dat kan je morgen lezen 😉

◊ ◊ ◊

Fijne dag!

Liefs, Monique

%d