Run, Recover, Repeat

Published by

on

Vifit komt met een nieuwe productlijn, Runner’s World gaat een samenwerking aan met Vifit en uiteindelijk..: ontstaat er iets AWESOMES. Benieuwd? Ik was aanwezig bij het #RunRecoverRepeat event en vertel je meer!

◊ ◊ ◊

RUN

RW6

Gisteren mocht ik bij een wel heel tof event zijn van Runner’s World en Vifit. Hier kregen wij als eerste alles te horen over de nieuwe productlijn van Vifit.., hadden wij de kans de producten te testen, werden we bedolven onder goede hardlooptips (om uit een startblok te rollen bijvoorbeeld, needed it) én werden er exclusieve hardloopbeelden gemaakt met een fr*king drone! Maar, last but zeeeker not least, werd er nog een leuke verassing onthuld, waar JIJ BIJ KAN ZIJN!

RECOVER

RW13

Vind jij die potten eiwitpoeder ook stiekem een beetje angstaanjagend? I mean ze zijn HUGE (vergeleken met wat erin zit althans) en zijn vaak bedrukt met fancy indrukwekkende (?) namen en net iets te veel flitsende kleuren. Dit kan het idee opwekken dat eiwitten (incl. supplementen) alleen bedoelt zijn voor die enorme bodybuilder aan de overkant van de straat. Euhh.. NIET WAAR DUS.

Nee, eiwitten zijn niet alleen belangrijk voor de spierbulk in het krachthonk, maar ook gewoon voor jou, als hardloper of iemand die graag en regelmatig sport.

Hoe dat zit? In het kort: na het sporten vind er in je lichaam niet alleen spieropbouw plaats, maar ook spierafbraak. Het probleem? De spierafbraak is groter dan de spieropbouw, wat betekent dat je spieren gaat verliezen in plaats van opbouwen.. EN DAT WIL JE NATUURLIJK NIET. De oplossing is simpel: VOEDING.

Eiwitten zijn hierin extreem belangrijk. Samen met koolhydraten, zorgen de eiwitten dat jouw spieren voldoende bouwstoffen krijgen om te groeien/herstellen, zodat de spiergroei groter is dan de afbraak. En dat wil je dus wel (obvious). Hoe dit precies werkt? Daar zal ik binnenkort eens wat uitgebreider over schrijven.

VIFIT SPORT

RW15

Ondanks dat eiwitten zo belangrijk zijn voor herstel (ook voor de hardloper dus), word je als runner vaak overladen met “koolhydraat drankjes” (OOK BELANGRIJK), maar zijn eiwitten ver te zoeken. HUH? Ja, dat dacht Vifit ook en daarom lanceren zij: VIFIT SPORT.

Eiwitrepen, eiwitdrankjes en Whey Protein shakes (maar dan wat minder angstaanjagend, right?). Dit zijn de producten die momenteel tot Vifit Sport behoren. De producten bevatten ongeveer 20g eiwit per portie, wat optimaal zou zijn voor groei & herstel. Daarbij zijn ze lekker ouderwets gezoet met suiker (maar niet teveel kcal per portie naar mijn mening), dus geen gekke chemische smaken (yeuyyy!).

Ik heb het eerste reepje al getest (yoghurt&perzik).. en ben ViFAN!

REPEAT

Ga jij mee op reis naar..?

RW1

En dan nu eindelijk wat meer info over die onthulde verassing (trust me, het was het wachten waard), namelijk..:

Runner’s World + Vifit Sport presents..: op reis naar de fr*king NEW YORK MARATHON.

Whuuuut?” Ja dat dus!

Vanaf 15 mei kun JIJ je aanmelden en maak je kans op een plek binnen team Robert Lathouwers óf Susan Krumins. Bemachtig jij die plek? Dan word je begeleid door je team captain en klaargestoomd voor de enige echte New York Marathon! En zeg nu eerlijk.. dat zou toch een “dream coming true” zijn..

De reis, het startbewijs.. alles zal geregeld worden en daarbij heb jij ook nog eens je eigen (olympische) coach voor de beste tips & technieken om die fr*king marathon uit te gaan lopen. AWESOME!

Voor welk team ga jij?

RW7

Dus, voor welk team ga jij..?

Ik ga mij absoluut aanmelden, en wel voor team.. make a guess 😉

Houdt Vifit Sport en Runner’s World de komende tijd in de gaten voor alle verdere info ennehh.. GOODLUCK! =D

◊ ◊ ◊

RW4

Heb jij nog vragen of opmerkingen? Let me know!

Liefs, Monique

FOTO’S BY: Andy Astfalck

Previous Post
Next Post
%d bloggers liken dit: