Dagboekje #24

Pannenkoekenbakkers, daar gaan we weer, cycle baby en een KING-size schnitzel day! Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Pannenkoekenbakkers

Misschien had je het al meegekregen: afgelopen maandag stond het project “pannenkoeken bakken” op de planning. Voor school zijn we bezig een nieuw voedingsproduct te ontwikkelen, in ons geval “healthy PANCAKES”. En nu hoor ik je denken..: maar “healthy pancakes” zijn toch niet nieuw? Klopt.. maar ons “project” wel, maarehh daar kom je wel achter als ze over een jaar in de winkel liggen 😉 (#grapjenatuurlijk #maarzouwelmooizijn).

Daar gaan we weer

2017-04-22 16.50.14-3

Het afgelopen ASICSfrontrunner weekend was gewoonweg TOP, alleen had ik dit souvenirtje liever in Apeldoorn gelaten: PIJN IN MIJN KUIT. Jep.. daar gaan we weer en dat is BALEN (heel erg balen)! Het liefst zou ik elke dag non-stop rondjes rennen, 20x op en neer springen en full-time sprintjes trekken.. en dat dat nu niet gaat dat maakt me zo nu en dan wel eens “iets minder vrolijk” (en dat is nog zacht uitgedrukt x] #chaggowithmo). Toch heb ik besloten me braaf aan mijn eigen opdracht te houden, namelijk: RUST. Over precies een week wil ik namelijk dolgraag aan de start van de Wings For Life Worldrun verschijnen, dus rennen doe ik de komende dagen even niet (hoewel, komende woensdag wel.. binnenkort meer!).

Cycle Baby!

2017-04-26 17.20.58-4

Niet lopen, maar fietsen! Wanneer ik last heb van een loopblessure, grijp ik naar de fiets. Hiermee houdt ik de bloedcirculatie in mijn benen lekker hoog, hoop ik dat het herstel sneller gaat en hou ik toch nog mijn conditie op peil. When you cannot run..: cycle! And: gooi met gewichtjes (want dat vind ik ook wel leuk).

KING-size schnitzel DAY

2017-04-21 15.56.35-5

Mijn KINGSDAY bracht ik door in Maastricht op het Kingslandfestival! Een paar dansjes, een wijntje gevolgd door een spontaan etentje buiten de deur met op mijn bord een KING-SIZE-SCHNITZEL. de koning mag wat mij betreft vaker jarig zijn (of een dag tot “nationale schnitzel dag” bekronen?).. Anyways: TOPDAG!

◊ ◊ ◊

Fijne avond!

Liefs, Monique

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: