Dagboekje #23

Published by

on

Eindelijk rennen in het donker, in de spaarstand en tot slot.. het eerste Asics Frontrunner weekend! Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Eindelijk rennen in het donker

2017-04-05 15.42.33-3
Lampjes: Trxmo

Normaal houd ik er totaal niet van; rennen in het donker. Maar toch was dit nu net wat ik de laatste tijd wél eens wilde doen. Waarom? Omdat ik deze (ZIE FOTO) nieuwe hardlooplampjes dolgraag wilde testen! Oordeel? Ondanks dat ze niet mega veel licht geven (eigenlijk wel logisch, tenslotte heb je er ook vrij weinig aan de straat achter je te verlichten, right?), zijn ze perfect om je als hardloper zichtbaar te maken EN ze blijven nog goed zitten ook. Ik zeg, DIKKE PRIMA!

In de spaarstand

2017-04-19 16.21.34-5

De rest van mijn doordeweekse leven was niet zo heel spannend, op heel veel studiewerk na (#nerdlife) en een lekker groeveloopje (foto hierboven, waarvoor ik 20x op en neer heb gerend). Ik stond even in de spaarstand om al mijn energie te sparen (EN DAT WAS WEL NODIG OOK) voor het..

ASICS FRONTRUNNER WEEKEND

2017-04-23 07.51.35-2

Wieeeee de hele week, of wat zeg ik: de hele afgelopen maanden keek ik al naar dit weekend uit, namelijk het eerste Asics Frontrunner teamweekend! Met het (bijna) hele Asics Frontrunner team gingen wij op pad en dat werd een groot hardloop/klets/lach/pubquiz/workshop/wipeout/dansenopdetafel/ennogveelmeer spektakel!

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden..: 

2017-04-22 13.30.50
Chantel de Lange en ik werden tweede met deze foto tijdens de Instagram Foto Competitie, YEUH! Foto: @onbekendevrouw
frontrunnerweekend2
Hardloop Clinic van Robert Lathouwers en Dennis Licht! Ps: dat letterlijk elk spiertje in mijn benen nu pijn doet hoeven zij niet te weten deal? x] Foto: @joschoonbroodt
i-d2RvS8d-XL
We kregen allemaal onze eigen Runnersworld Cover! Alleen in de lijst dan he 😉 Foto: @AndyastFalck
2017-04-23 07.51.35-2
We deden vanmorgen een mindful run (OM 7 UUR) door de Veluwe met Martijn Mensink! Foto: @AndyAstfalck

Ik ben moe tot aan mijn laatste inimini vezel, maar ohohhh wat heb ik genoten. Meer foto’s en verhalen zien jullie vast snel verschijnen =D

◊ ◊ ◊

Fijne laatste weekend uurtjes!

Liefs, Monique

Bewaren

Previous Post
Next Post
%d bloggers liken dit: