Dagboekje #22

Published by

on

Vol met draadjes, rennen in “is dit in Nederland?”,  trailen door de koeienflatsen en paaseitjes inwisselen voor IJS. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Vol met draadjes

2017-03-29 18.30.59-2

Dat stoplicht van mij staat nog steeds op oranje en hee.. ik wil GROEN. Gelukkig werden afgelopen week de eerste stappen ondernomen naar dat (hopelijk) groende licht en kreeg ik een klein onderzoekje naar mijn hart. Ik werd volgeplakt met draadjes, kreeg er een fancy tasje bij, had een half slapeloze nacht en heb hopelijk snel de uitslag! =D

Is dit Nederland..?

2017-04-12 18.43.58 HDR

Dit was AAAWESOME! Sinds kort zijn in Maastricht de groeve open bij de St. Pietersberg. Nu heb jij hier misschien nog niet vaak van gehoord, maar mocht je het kennen of onverwachts toch eens in de buurt komen.. KIJKEN KIJKEN KIJKEN! Maastrichtrunningtours.nl organiseerde samen met Natuurmonumenten een tour door de groeve, ennehh daar moest ik natuurlijk bij zijn! =D

2017-04-13 09.12.52

Trailen door Maastricht

2017-04-14 12.50.29

Vrijdag maakte ik voor een van de eerste keren een echte TRAILRUN (ofja, deze voelde echt echt)! 10 kilometers door de natuur, koeienflatsen en over een echte trail (yesss) samen met renmaatje Cato en onder begeleiding (eh ja die hadden we nodig) van Raoul. THANKS!

Paaseitjes? NEE IJS!

2017-04-15 13.20.39-5

Paaseitjes zijn heel lekker, maar ijs wint toch altijd. Vlak over de grens in Duitsland werd een nieuwe ijssalon geopend, EN DIE MOEST GETEST WORDEN (duhh). En mocht je het nog niet verwacht hebben..: hij is goedgekeurd 😉 PS: foto van het ijs is helaas gesmolten.

◊ ◊ ◊

Mijn weekje was fijn! Heb jij ook een fijne week gehad? En leuke (of lekkere) paasdagen?

Fijne avond!

Liefs, Monique

Previous Post
Next Post
%d bloggers liken dit: