Dagboekje #21

Published by

on

Mijn eerste training op de atletiekbaan, een citytrip naar Ede en een weekend zonder Rotterdam, maar mét Breda! Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Ready, set, GO!

2017-03-29 18.02.47-4-1

Omdat het qua snelheid de laatste tijd best lekker gaat en ik erachter ben gekomen dat ik “kortere” afstanden op “snelheid” rennen MEGA LEUK vind, besloot ik hier eens wat meer mee te gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan en een paar mailtjes later stond ik dan voor het eerst voor een training op de atletiekbaan. Dat had ik dus nog NOOIT eerder gedaan (op oldschool sportdagen na dan #goedeoudetijd). Ik weet niet of de atletiekbaan gratis vleugeltjes meegeeft, maar damn dat ging LEKKER! Volgende week ga ik het nog eens testen, maar dan train ik met een groep heule getrainde renners mee. Eens kijken of ik dan nog zoveel vleugeltjes heb.. (ik ben er bang voor HAHA).

Citytrip naar EDE

2017-04-05 15.38.26-4

Een citytrip naar ehh Ede? Ja naar Ede ja. Grote kans dat jij je momenteel afvraagt what the hell ik dan in Ede te zoeken had, nou ehhh dat is verder eigenlijk ook niet zo spannend als het klinkt (hoewel, zelfs spannend klinken doet het eigenlijk al niet). Hoe dan ook; met de master die ik doe, brachten we afgelopen week een 2 daags bezoekje aan NIZO (voeding, onderzoek, productie etccccc.) en bleven we er meteen een nachtje slapen.  Nu is Ede niet de meest bruisende “middelgrote plaats” (Wikipedia et al., 2017) van Nederland, maar ijssalon Bernardo’s is zeker een bezoekje waard! En die heb ik dan ook uiteraard dik gesponsord (iets met 3 bollen ijs en een volle pens).

Geen Rotterdam, wel Breda

2017-03-29 18.01.14-3

Zoals je gisteren al kon lezen moest ik Rotterdam dit weekend laten gaan, maar gelukkig waren de paden van Breda er om mij op te vangen. Ik heb mijn kilometertjes toch nog gemaakt (maar dan als non-haai) en heel veel positieve vibes naar Rotterdam gestuurd. Heb je ze gevoeld? Hoe dan ook.. wat een TOPprestaties zijn daar neergezet vandaag!! Iedere loper mag ontzettend trots zijn op zichzelf, welke tijd dan ook! En ooit.. ooit op een moooooie dag.. hoop ik daar toch stiekem ook tussen te lopen! 😉

◊ ◊ ◊

En hoe was jullie week? Heb jij in Rotterdam gelopen? Heb jij genoten van het zonnetje? Tell me!

Fijne avond!

Liefs, Monique

Previous Post
Next Post
%d