Dagboekje #20

Ik had mijn week niet, of toch wel..?, ik was #lindademol en een fantastische Parelloop (PR!). Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Ik had mijn week niet, of toch wel?

cropped-2017-03-04-14-19-49-4.jpg

Soms heb je wel eens van die dagen dat het gewoon niet zo lekker gaat. Dat had ik afgelopen week. Mijn lichaam deed niet wat ik wilde en daar werd mijn hoofdje ook wat minder happy van. Ik besloot wat meer aandacht aan mijn body te geven (iets meer rust en wat meer kleine runs) en in combinatie met het zonnetje (ILOVEIT) werd het misschien toch nog wel een TOPweek? (to be continued..)

Die kleine fijne runs

2017-03-29 18.00.04-6

Iets meer kleine runs deed ik dus afgelopen week. En het leuke? Mijn vriend (@daniel.michiels) deed gezellig mee! Samen stoomde we ons klaar voor de Parelloop van.. vandaag (ook al to be continued)..

#LindadeMol

2017-03-29 18.29.18-3

Als je denkt dat het zondag de dag is voor miljoenenjacht, dan heb je het mis. Dat was namelijk gisteren EN IK MOCHT LINDA ZIJN! Okee bijna dan, I will explain: afgelopen vrijdag was officieel de laatste dag van maart en dus ook de laatste dag van de #72withmo challenge! Bijna 800x kwam de hashtag voorbij met enorm veel blije koppies na een goede run! De challenge is voorbij en dat betekende.. dat ik gisteren maar liefst ZEVEN prijzen weg mocht geven! Misschien is dat nog wel leuker dan zelf iets winnen (ofja, zeker weten!). Volgend jaar weer?

EEN NIEUW PR

2017-04-02 10.55.14 HDR-2

En dan nu de reden dat mijn week toch nog he-le-maal TOP werd..: de Parelloop in Brunssum! Ik deed mee aan de 5km en ik hoopte een beetje tempo te maken als mijn benen het toelieten. EN DAT LIETEN ZE. Ik werd 5e? vrouw met een tijd van 4’16” min/km, 21minutennogiets, volgens mijn horloge (nog even de officiële tijden afwachten, I’ll let u know) maar in ieder geval EEN PERSOONLIJK RECORD! Happy girl over here =D

◊ ◊ ◊

En hoe was jouw week?? Heb jij nog lekker gelopen of aan een leuke run meegedaan? Let me know!

Fijne avond!

Liefs, Monique

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: