Dagboekje #19

Published by

on

Mijn eigen challenge in de achterzak, gespot in een magazine, weekendje Breda en zweten op de Zandvoort Circuit Run! Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Challenge in theeee POCKET!

2017-03-21 15.52.08-3

Wauwauwauw wat gaan jullie allemaal lekker! Inmiddels is de hashtag #72withmo al bijna 700 keer gebruikt en ben ik al heel wat keren getagt in jullie runs, SUPER GAAF! Jullie zijn on fire, maareh ik zelf ook toch wel een beetje ;). Zo mocht ik afgelopen week dan ook eindelijk mijn eigen challenge afvinken! Inmiddels al lekker over de 72km voor deze maand en ik ren gewoon lekker door! Jij ook?? =D

Gespot in het Runnersworld Magazine!

2017-03-21 15.45.29-3-1

Afgelopen week kwam ook het Runnersworld Magazine uit. “So what?” denk je nu misschien, well, I will tell you.. Naast het feit dat het sowieso al leuk is dat het nieuwe nummer op de deurmat kan ploffen, was het voor mij deze maand toch wel extra bijzonder omdat.. IK ER MET MIJN HARDLOOPPAKKIE IN STA =D En niet alleen met hardlooppakkie, maar ook nog met een mini interview HIHI! Heb jij mij al gespot? #ikmezelfwelhoor #al5keer #konhetnietlaten

Oude school & H A B

2017-03-25 13.52.10-4

Afgelopen weekend was ik weer in Breda te vinden en dat betekent.. Heel veel leuke dingen doen! Zo ging ik dit weekend opzoek bij mijn oude middelbare school, de stad in voor een gezellige lunch met een vriendin en mijn zus en natuurlijk.. een bezoekje aan Health Advies Breda (HAB)! Alles weer “on point” en een geslaagde dag 🙂

ZANDVOORT CIRCUIT RUN

2017-03-26 16.07.38

Nog nooit had ik een run gelopen buiten Brabant of Limburg.. TOT GISTEREN! Toen de kans zich voordeed om in Zandvoort over het circuit te hollen hoefde ik niet lang na te denken, LET’S DO THIS! Samen met teammate Chantel en haar trainingsmaatje Carlo rees ik af naar het verre noorden (voor ons was het ehhh VER ja) voor een 12km run. Zo goed voorbereid als ik was, wist ik totaaaal niet dat de run ook 3km over het strand zou gaan (WOOPS), maar hee, voor alles een eerste keer! Ik besloot gewoon “lekker” te gaan lopen en me niet te veel op tijd te focussen. Maar toen bleek dat het ZO LEKKER GING, moest en zou ik dit volhouden! Het was zwaar (heel zwaar, met name het laatste stukje strand en de laatste kilometer) maar oh wat maakt dat het gevoel na de finish nog zo veel mooier! Met een eindtijd van 12 km ONDER HET UUR (58.57min) heb ik een PR op de 12 kilometer gelopen en ben ik MEGA BLIJ!! Wat een perfecte dag =D

◊ ◊ ◊

Heb jij ook zo’n leuke week gehad? Heb jij nog meegelopen in Zandvoort of Venlo? TELL MEE!

Fijne avond!

Liefs, Monique

%d