Dagboekje #18

Published by

on

WAUW wat een week! Van terugkerende superpowers tot fultime sproeten kweken. En van een wel heel bijzondere verjaardag tot fr*king 10k op insta! Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

10k.. OMY!

2017-03-14 15.10.03-2

De een vind het rete veel, de ander vind het een peulenschil, maar voor mij begon de week toch wel heel erg bijzonder.. ik bereikte maandag de 10k volgers op instagram! 10.000 zo gek! Maar vooral ZO GAAF! Ik voel me enorm vereerd dat al deze mensen het leuk vinden (of misschien helemaal niet leuk, maar dat zou misschien een beetje raar zijn?) mijn dagelijkse gebrabbel te lezen op Instagram. THANKYOU!

Terugkerende superpowers

2017-03-14 15.13.04-6

Misschien was het de 10k die me energie gaf (of het waren gewoon de 6 dozen pillen..?), maar hoe dan ook kreeg ik het deze week eindelijk voor elkaar weer eens even ouderwets te KNALLEN in de gym en te vliegen over de fietspaden (met hardloopschoenen dan)! Zouden mijn powers langzaam terugkeren? Let’s hope so!

Fulltime sproeten kweken

2017-03-14 15.40.03-6

No more words needed.. wat een weertje was het deze week <333333 Althans.. tót dat ik jarig werd dan.. (het blijft toch Nederland he).

Een wel heel bijzonder verjaardag

2017-03-14 15.15.00-3

Gisteren was het 18 maart en was ik.. JAAAAARIGGG (thanks voor al jullie lieve felicitaties!). Samen met mijn vriend, mijn zus en haar vriend gingen we een dagje naar AMSTERDAM! Why Amsteram?? Omdat het euhhh Amsterdam is, maaaaar tevens vond ook de eerste Asics Frontrunner meeting daar plaats! Dat ik jarig was, dat heb ik geweten.. 30 zingende frontrunners, een slagroomtaart groter dan mijn rode hoofd (inclusief teamfoto) en slingers om mijn nek.. WAUW wat super lief! Ik heb een geweldige dag gehad (vandaag vier ik het trouwens gewoon nog even verder) en daarvoor bedank ik jullie ALLEMAAL! =D

Ik geniet nog even van mijn heel veelste uit etentje (ik ga nuuu weg!) en ik wens jullie nog een hele fijne avond!

◊ ◊ ◊

Liefs, Monique

Previous Post
Next Post
%d bloggers liken dit: