Dagboekje #16

Een dikke dosis advies van Health Advies Breda, een pancake party in de Tosticlub, de challenge van maart, shooten met Jermaine en verder.. eten, eten, bowlen & nog meer eten.. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Health Advies Breda

2017-03-02-13-22-33-4

Afgelopen week had ik VAKANTIE (ps: carnaval ben ik niet meer gaan vieren, volgend jaar beter, denk ik) en die bracht ik grotendeels door in mijn hometown Breda. Wat ik meestal als eerste doe daar (naast mijn ouders een dikke knuffel geven)? Een bezoekje brengen aan Health Advies Breda.. ofcourse! Deze week werd ik gemeten door Geert (die ook alles van hardlopen weet, super handig) en stapte ik de deur uit met een flinke dosis advies en een potje PurePharma M3 supplementen. Deze capsules zouden wel eens wonderen kunnen doen voor mijn zere en vermoeide spieren/pezen (later meer hierover, ik zit nog in de testperiode). Thanks HAB en tot snel =D

Pancake party in De Tosticlub

2017-02-14-16-27-53-2

Pancake party in een Tosticlub? Jazeker! Wat ben ik blij dat ik een goede eetbuddy  (genaamd Sumeyla) in Breda heb… Na een dikke tosti geitenkaas kwam ze op het GEWELDIGE idee nog voor een ronde pancakes te gaan.. euhhh loveyou Sumeylaaa! (en de tosti en de pancakes).

PS: helaas geen foto’s opgeslagen (ik was vast te druk met eten).

Challenge

2017-03-02-13-22-33-4

Afgelopen week begon mijn favo maand MAART en besloot ik een challenge op te zetten, namelijk 72km rennen in de maand maart. En OH WAT GAAF hoeveel mensen besloten mee te doen! Ik zie steeds meer runs voorbijkomen bij #72withmo en dat is awesome! Samen gaan we rennend de lente in (I LIKE!). Mocht je willen weten hoe en wat? Dan kan je dat hier nog even nalezen!

Shooten met Jermaine

2017-03-03-13-37-57-4

Vrijdag ontmoette ik voor het eerst een van mijn Asics Frontrunner “team genootjes”: Jermaine! Samen maakte we er een gave shoot dag van in Eindhoven, Srijp S. Wat een perfecteeeee locatie! Binnenkort de resultaten 🙂

Eten, eten, bowlen en eten

2017-03-04-14-19-36-4

Het was een week vakantie, zoals een week vakantie zou moeten zijn. Leuke dingen doen, lekker sporten en HEEL VEEL ETEN. Gisteren wandelde ik 3kilo zwaarder (letterlijk) de Italiaan uit (needed it? =D) en op dit moment zit ik uit te buiken van een gezellige middag bowlen en gourmetten! Van mij mag deze week nog wel een duren.. Maar hee, nieuwe week nieuwe leuke ervaringen?

◊ ◊ ◊

Fijne avond allemaal en let’s kick some asssss komende week!

Liefs, Monique

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: