Challenge: #72withmo

Published by

on

“Hallo maart, time for a challenge!” is wat ik dacht vanmorgen toen ik uit mijn bedje stapte. Zo gezegd, zo gedaan en ik riep de challenge “ren 72km in de maand maart” in het leven. Ik deed een oproep op Instagram en Facebook (oa in de groep “ikloophard”) en JEETJE wat doen er veel mensen mee! Dat is natuurlijk super gaaf en ik vind dan ook dat dit beloond mag worden. Wat de challenge precies inhoudt, waarom, de beloning en alle details? Die lees je hier! =D

cropped-2016-10-28-12-43-12-3.jpg

De challenge

De challenge lijkt me duidelijk: ren 72km in de maand maart. Dit betekent niet 72km in één keer afleggen (hoewel, als je dat kunt houd ik je niet tegen natuurlijk), maar hier heb je heel de maand de tijd voor. Bepaal en plan dus lekker zelf hoe je het gaat aanpakken!

Waarom deze maand en waarom 72km?

Het eerste, omdat ik maart gewoon een hele leuke en fijne maand vind! A) omdat ik jarig ben in deze maand (blijft toch altijd leuk, nietwaar?)  en B) omdat, hoe het weer ook zal zijn, we deze maand officieel naar de lente gaan! (en I luuuuve lente!). Waarom het getal “72”? Het is de 3e maand van het jaar en ik wordt 24 jaar (3×24..) en verder had ik gewoon een getal nodig ;).

Variaties op de challenge

Toch kreeg ik ook veel “andere” reacties op de challenge dan alleen “IK DOE MEE”, namelijk:

  • Dat de challenge misschien toch wel wat te veel was
  • Of juist dat de challenge te makkelijk was!

Om deze reden vind ik een variatie op de challenge ook helemaal prima. Inmiddels zijn er op Facebook al een aantal variaties in omgang: 200+ km in maart of juist 24km in maart.  Welke jij doet maakt niet uit, zolang het maar écht een uitdaging voor jezelf is (en dat weet jijzelf het beste 😉 ).

2017-02-19-16-21-20-2

Beloning!

Toen ik de challenge in het leven riep had ik helaas nog geen leuke prijs om uit te delen, maar mocht zich iets voordoen dan zou ik het laten weten..

Inmiddels staan de zaken er iéts anders voor en zal er hoogstwaarschijnlijk een leuk prijsje bij komen kijken. Wat dit precies is? Dat hoop ik jullie snel te kunnen laten weten! To be continued..

HOE DOE JE MEE?

Je doet natuurlijk al mee zodra jij de challenge in je hoofd plant en er voor gaat! Maar mocht jij kans willen maken op het leuke prijsje of gewoon alle deelnemers (inclusief mij) op de hoogte willen houden hoe de challenge je vergaat? Dan kan je dit doen via Instagram (het makkelijkst) of Facebook!

Plaats een foto van je run (of eens in de zoveel tijd een update) op instagram, tag mij dan eventjes in de foto @runningwithmo (zo zie ik de foto meteen) én gebruik de hashtag #72withmo (ps: een prive profiel kan ik helaas niet zien!). Als iedereen dit doet kunnen we elkaar lekker volgen en kan er aan het eind van de maand een winnaar gekozen worden!

cropped-2017-02-19-16-39-39-5.jpg
voorbeeldje: …….. 5/72 #72withmo

Mocht je geen Instagram hebben, maar wel Facebook? No problem, laat het mij gewoon even weten dat je meedoet en gebruik #72withmo , dan vind ik de foto vast! =D

img_4404

SUCCES!

De eerste kilometers zijn al gemaakt door een aantal toppers, zelf maak ik de eerste morgen (iets met herstellen van gisteren). Iedereen heel veel succes en laten we samen rennend de lente in gaan! =D

Liefs, Monique

Bewaren

Previous Post
Next Post
%d