Dagboekje #15

Published by

on

Afgelopen week was een beetje een gekke week. Van een week vol vreugde & een ontploffende telefoon (figuurlijk dan), naar proberen te studeren & tentamenstress, afgesloten door een hossende menigte richting Maastricht. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

I AM AN.. ASICS FRONTRUNNER!

cropped-2017-02-19-16-24-52-3.jpg

Dit hebben jullie waarschijnlijk allang meegekregen (sorry voor het gespam), maar YESYES ik zit in het team! Maar hoe blij ik ook ben, ik besef me ook dat heel veel mensen niet eens weten wat het inhoudt. Daarom zal ik het heul kort proberen uit te leggen =D

2017-02-19-16-21-55-3

Het ASICS Frontrunner team is een groep ambitieuze hardlopers die gezamenlijk een passie delen: juist, hardlopen dus (leek me duidelijk). Het concept van de Frontrunners bestond al in heel veel landen (denk aan Duitsland, daar is het huge!), maar dit jaar is het ook uitgebreid naar Nederland (joepie!).

Het ASICS Frontrunner team is een hele diverse groep runners, die zorgvuldig is samengesteld. Van marathonlopers, sprinters, olympisch atleten en trailrunners tot ehhh..  hardlopers die graag bloggen en foto’s maken (ik dus). Op deze manier is de groep een mini-afspiegeling van hardlopend Nederland met een gemeenschappelijk doel: heel rennend Nederland supporteren, motiveren, inspireren en een community bieden waar iedereen met elkaar zijn passie voor hardlopen kan delen.

2017-02-23-08-33-04

Waarom zo AWESOME?

Waarom het dan zo awesome is dat ik mijzelf teammember mag noemen? Samen met het team zullen we deelenemen aan diverse evenementen en wedstrijden, worden we gesponsord door Asics, mogen we de nieuwste snufjes op het gebied van hardlopen testen, fotoshoots, campagnes en we ontmoeten Frontrunners van over de hele wereld.. kortom AWESOME (als je het mij vraagt dan)!

En wat het aller-aller leukst is? Het team breidt zich elk jaar uit! Helaas kunnen ze geen team van 2500 man maken, maar elk jaar komen er een aantal bij dus wie weet JIJ ook?

Ok.. ik hoop dat je het een beetje snapt, echt kort heb ik het weer eens niet gehouden (daar heb ik het wat lastig mee geloof ik), maar mocht je er nog meer over willen lezen en weten wie er in het team zitten, dan verwijs ik je gewoon even hier naar door: ASICS Frontrunner.

Conclusie van het verhaal: ik was maandag na de uitslag een stuiterbal, mijn telefoon ontplofte van de lieve reacties en ik zat op een gele wolk (geel is mijn lievelingskleur); TE GEK!

Tentamenstress

2017-02-17-15-55-38-2

Door alle vreugde zou je bijna vergeten dat ik donderdag gewoon tentamen had. Gelukkig was ik het niet vergeten en bestond de rest van mijn week praktisch uit proberen te studeren (met de nadruk op proberen) & knallen op het tentamen! Afwachten maar 🙂

VAKANTIEE

cropped-2017-02-19-16-19-18-5.jpg

En nu? VAKANTIEEE (tja studeren in Limburg heeft zo zijn voordelen). Heel Maastricht staat weer op zijn kop in verband met Carnaval en ik.. bedenk me nog eventjes of ik wel of niet een kijkje zal gaan nemen dit jaar. Ga jij wel? Zo ja, maak je even een fotootje van je outfit?

◊ ◊ ◊

FIJNE WEEK!

Liefs, Monique

Previous Post
Next Post
%d