IN DE TEST: #FITGIRLCODE GUIDE

Kennen jullie de community #FITGIRLCODE al? Nee? Ja? Wat het antwoord ook is, lees even snel verder, want.. ik ga iets voor jullie testen. Ik ga het bekijken, uitproberen en mijn ervaringen met jullie delen! Wat ik ga doen? Je leest het hier!

Ehhh watte?

#FITGIRLCODE is een online community die vrouwen (en heu mannen, jullie kunnen er vast ook wat mee) over de hele wereld de handvatten biedt om de fitste versie van zichzelf te worden. Dit doen zij niet door crashdieten, detoxkuurtjes of andere (naar mijn mening ONZIN) te verkopen, maar door jou te helpen je levensstijl te veranderen. Zoals #FITGIRLCODE het zegt; gezondheid zit niet in een lichaamsgewicht of kledingmaat, maar het is een “state of mind”. En daar denkt #FITGIRLCODE mee te kunnen helpen!

Wat ga ik doen?

#FITGIRLCODE biedt verschillende “dingen” om jou te motiveren je nieuwe levensstijl eigen te maken en deze te behouden. Dit doen zij met bijvoorbeeld kleding en accessoires, maar nog veel belangrijker GUIDES! En die ga ik voor jou testen..

2017-02-14-16-23-38-4

De Guides van #FITGIRLCODE

Heel leuk zo’n “guide”, maar wat is het eigenlijk? #FITGIRLCODE biedt verschillende guides. Deze guides zijn ideaal om jouw “fitjourney” te beginnen. Er zijn verschillende guides met een verschillende inhoud (bijvoorbeeld met workouts, of juist zonder. Met voedingsschema’s of juist zonder) en zo is er voor iedereen wat wils. Wil jij weten welke er zijn? Kijk dan eventjes snel hier.

FITGIRLCODE GUIDE

Welke van de guides ga ik testen? Ik heb gekozen voor de Fitgirlcode Guide. Waarom? Omdat ik mij niet bezig wil houden met afvallen ( 1). gezien mijn verleden;  2). dat heb ik dus niet nodig) en ik het meest nieuwsgierig was naar deze guide.

2017-02-14-16-26-15-3

Wat biedt de fitgirlcode guide?

De guide bevat:

  • Workouts: ik heb natuurlijk al een trainingsschema van Health Advies Breda die ik gewoon lekker blijf doen, maar deze guide bevat workouts die je THUIS kunt uitvoeren! Omdat ik weet dat veel mensen geen zin hebben in een duur gymabbo, of het gewoon niet nodig vinden met gewichten te gooien, zijn thuis-workouts een prima oplossing. Ik wil deze oefeningen dan ook graag eens testen voor jullie!
  • Recepten en wekelijkse boodschappenlijstjes: hmmm.. curious!
  • Mindfulness lessen: jahaaa hier ben ik zo benieuwd naar! Ik kan wel wat mindfulness gebruiken denk ik..
  • And last but not least: voldoende calorietjes. Ja, geen rare uitspraken als “je hebt maar 1400kcal op een dag nodig” (jullie weten vast waar die vandaan komt), maar gewoon voldoende energie voor je lichaam om te functioneren en te LEVEN.

REVIEW

Dat wordt dus TESTEN! De guide is officieel voor 8 weken, maar zo lang ga ik niet wachten met het schrijven van mijn review voor jullie. Nee, de komende weken ga ik mij eens lekker verdiepen in de guide en vanalles uitproberen. Ik schrijf mijn review zodra.. ik denk dat ik er klaar voor ben een review te schrijven =D

2017-01-24-13-33-59-3

Hoe de guide mij ondertussen gaat bevallen? Dat kan je gewoon lekker  blijven volgen via Instagram of misschien wel in een Slowback Sunday op mijn blog!

I’ll keep you updated!

Liefs, Monique

2 Replies to “IN DE TEST: #FITGIRLCODE GUIDE”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.