Dagboekje #12

Published by

on

Op avontuur in Venlo, nieuwe goals, ik heb me aangemeld.. & een running tour door eigen stad. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Op avontuur in Venlo

2017-01-11-16-48-25-4

Had ik al verteld dat een heel aantal van mijn vriendinnen op reis zijn of op reis gaan? Nee? Nou, dat kan best jaloersmakend zijn kan ik je vertellen. Daarom besloot ik deze week zelf ook maar eens op avontuur te gaan. Wel iets minder ver weg. En eigenlijk ook gewoon omdat de treinen niet reden (je moet toch wat in de tussentijd right?). Kortom: van vast in Venlo, naar op avontuur in Venlo. Hoewel.. uiteindelijk werden het twee dezelfde rondjes van 3,5km en was het dus toch niet zo mega avontuurlijk (hihi shhht, ons geheim). Anyways, 7km in the pocket en het voelde heerlijk!

Nieuwe goals

2016-12-09-11-19-31-3-1

Die 7km gingen lekker. En ook mijn andere kilometers gaan lekker de laatste tijd (op het kuit-incident na, maar dat gaat al een stuk beter!), en daarom heb ik een nieuw “korte termijn” doel: SNELHEID. Ik wil de komende tijd niet aan het verlengen van mijn afstanden gaan werken, maar aan mijn snelheid tot aan de 10km. Mijn exacte doel? Mijn nieuwste PR op de 10km (huidig: 47min) verbreken en dan liever dik dan dun! Zou dat lukken op de Rotterdam Marathon 10km? Of is het daar te druk? (ps: ik moet me nog wel inschrijven #kleindetail).

Ik heb me aangemeld..

2017-01-14-15-35-16-6

Het is me al eens eerder overkomen, maar deze week werd mijn post (inclusief een dik compliment) gedeeld op de IG van AsicsFrontrunner! En het bijzondere? Al jullie lieve reacties! Jep, ook ik heb me aangemeld om in het team te komen van Asics Frontrunner..  SPANNEND.

Maastricht Running Tour

2017-02-03-11-56-32-2

Ik sloot mijn (studie)week af met een tour door eigen stad! Ik werd door Raoul van Maastrichtrunningtours.nl uitgenodigd mee op tour te gaan en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Hoewel ik al 3,5jaar in Maastricht woon, heb ik plaatsen gezien die ik nog nooit gezien had (shameeeee) en dingen geleerd die ik nog absoluut niet wist over de mooie stad! Het was een leuke ervaring van zo’n 2 uur en een onwijs leuke manier om Maastricht te ontdekken (dusss mocht jij eens een uitje naar Maastricht doen (aanrader 1) dan is die tour zeker te weten aanrader 2!) Next on the program: de Maastricht Urban Trail volgende week! Doe jij ook mee?

2017-02-03-13-00-51-3

2017-02-03-12-21-50-7

◊ ◊ ◊

Zo dat was me een prima weekje! En die sluiten we af met een gezellig weekend vol gierende vriendinnen (ja ik had een leuke avond gisteren) en vanavond een house-warming van mijn crea-sister & haar crea-vriend!

Had jij ook een fijne week?

Fijne avond!

Liefs, Monique

%d