Dagboekje #11

Published by

on

Rennen zonder…, korting bij de buren, een feestje & het schnitzelparadijs, gevolgd door een meting bij HAB.. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Rennen zonder...

2016-12-09-14-11-36-3

PIJN! Jep, afgelopen week hield ik mijn loopafstanden wat lager, om mijn kuit wat rust te gunnen. En mijn verstandigheid lijkttttt mij te belonen (moet ik vaker doen, jeetje). Het duurde steeds langer voor de pijn kwam opspelen en gisteren rende ik zelfs een rondje ZONDER pijn! (Althans kuitpijn dan, laten we het niet hebben over de spierpijn van legday aub).

Korting bij de buren

2016-12-20-16-58-54-6

Hoe blij ik ben met het feit dat er een Pathé NAAST mijn huis staat? Ja blij. Hoe blij ik ben dat die Pathé besluit ons drie keer de kans te geven om 2 kaartjes voor een 10tje te scoren? Lekker lange zin, maareh: HEUL BLIJ. Deze week hebben we dus weer lekker genoten van een film op het groot bij de buren (Allied it was, aanrader) en waren we alweer thuis voor onze snottebel überhaupt de kans kreeg om te bevriezen. ps: die bios zit dus in dit gebouw ↑

Feestje & Schnitzelparadijs

2016-11-23-16-30-29-4-1

Donderdag was het tijd voor een feestje en  ojaaa ik ben gek op feestjes. Maar waar ik ook gek op ben? SCHNITZELS. Omyy ik ben dol op schnitzels en als je het mij vraagt was het dus ook een teken van boven (of onder, of de zijkant, Idunno) dat om de hoek van het party adres een schnitzelparadijs lag.. #genoten #schnitzelgirl

2 days after.. meting bij HAB!

2017-01-25-17-34-28-4

Dat je ook vooral niet moet vergeten eens te genieten en je heus niet alleen maar blaadjes sla hoeft te eten bewees mijn bezoekje aan Health Advies Breda dit weekend wel. Van die schnitzel heb ik nu nog steeds mooie dromen (en van al het andere wat ik eet, ik eet best normaal denk ik, ik zal het eens aan jullie laten zien binnenkort) en mijn vetpercentage? Gedaald. Jaja, een onverwacht goede meting met het bewijs dat ik op de goede weg zit en lekker zo door moet gaan. En daar ben ik blij om, want als je het mij vraagt ga ik LEKKER =D Genieten van het sporten en het gezonde eten, maar ook zeker van een feestje of een ongezonde hap. De woorden komen ondertussen vast je strot uit, maar ze zijn zo waar: BALANS is the key. SUCCES!

◊ ◊ ◊

Fijne zondagavond uurtjes!

Liefs, Monique

Ps: ik heb dus net weer een wienerschnitzel op #sorrynotsorry

%d bloggers liken dit: