Dagboekje #10

Published by

on

Tentamen uitslagen (ogosh), een vervelende kuit, rennen met boyfriend (!?!) en een nieuw trainingsschema… Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Good or bad.. de tentamen uitslagen

2017-01-17-17-01-31-5

Hoewel sommige het fijn vinden te beginnen met slecht nieuws en het goede nieuws tot het einde te bewaren.., heb ik het andersom! Ik begin met het HEULE GOEDE nieuws (zodat het “slechte nieuws” vanaf het begin af aan al verzacht wordt?) namelijk, dat ik beide tentamens in the POCKET heb! Mijn eerste 4 maanden van de master dus prima begonnen en gezien mijn bachelor verleden (iets met meer herkansingen dan geen herkansingen, zoiets?) ben ik hier zo BLIJ mee! 😀 Kortom; de hele week was meteen al GOED (#opBlueMondaynadan #ookalgeloofikdaarnietin #ikhadertochwellastvan #hihi).

Stomme kuit

2017-01-14-15-49-22-4

Wat het slechte nieuws dan is? Mijn kuit. Sinds mijn ijskoude 10km herstelloopje van vorige week kreeg ik wat last van mijn kuit. Hoe ik er eerst nog van overtuigd was dat het kwam door de spierpijn van “legday”, ben ik daar nu (een week later) niet zo heel zeker meer van. Ik probeer nu wat rustiger aan te doen (met de nadruk op probeer, want dat is flink lastig als je Monique heet) om erger, of zelfs een serieuze blessure, te voorkomen. Even wat lager in de kilometers dus en duimen dat het heul snel weg is.

Rennen met Boyfriend (!?!)

2017-01-11-16-53-58-3

Zoals ik al vertelde was mijn Blue Monday wel degelijk aanwezig, terwijl ik in eerste instantie niet eens wist dat het Blue Monday was (thanks for the info radio/tv/instagram/facebook ETC). Gelukkig was de chagrijnige ik snel verdwenen toen mijn vriend (bijna, na een lange dwingsessie misschien) geheel vrijwillig besloot een rondje met me mee te rennen. Het werden 3 kilometers met nog een kilometertje wandelen, een prima start voor hem (want nu moet hij vaker, vind je ook niet? Dat dacht ik al) en een fijne afstand voor mijn “zeik-kuit”.

Starten met mijn nieuwe schema

2017-01-14-15-46-40-3

In het nieuwe jaar ontving ik een nieuw trainingsschema van @HealthAdviesBreda. Door mijn zieke start en herstel periode begon ik pas afgelopen week ECHT aan het schema en hij beviel LEKKEER. Benieuwd naar wat mijn schema inhoudt? Binnenkort een blogje met wat oefeningen..! Spierpijn in ieder geval gegarandeerd.

◊ ◊ ◊

En hoe was jouw week? Op hoeveel staat jouw teller inmiddels voor JANUari?

Fijne avond!

Liefs, Monique

%d bloggers liken dit: