Dagboekje #9

Published by

on

Een wel heel goed begin van het nieuwe jaar, een nieuw uiterlijk plus een nieuw PR en weer back to #reallife. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

◊ ◊ ◊

Gelukkig nieuwjaar! #not

About

“Gelukkig nieuwjaaaaar” blèrde ik nog in ieders gezicht om 00.00 op de grote brug in Maastricht, kijkend naar het vuurwerk. Ook het technofeestje daarna was reuze gezellig. Prima begin van het nieuwe jaar dacht ik zo. Helaas was ik 24 uur later net iets minder blij met mijn nieuwe jaar toen mijn ingewanden bijna naar buiten leken te komen (ik zal je de verdere details besparen). BUIKGRIEP (nee geen kater, een ordinaire buikgriep). Hoe ik mijn jaar met een goede run wilde beginnen en van iedereens vrolijke “ik ga sporten” voornemen wilde genieten, was mijn heftigste workout die week een retourtje Ikea. Maar hee, een voordeel: het kan alleen nog maar de goede kant opgaan toch? And it did..

NIEUW 10KM PR

2017-01-08-15-56-04-3

Precies een week later was Runningwithmo weer helemaal BACK en HOE! Toen ik op zondag vol frustratie (leg ik zo uit) een rondje wilde rennen, bleek dat achteraf wel heel erg goed te zijn gegaan. EEN NIEUW PR OP DE 10KM! 4’40” per kilometer.. en ja ik weet nu zeker dat geluk in de kleine dingen zit want man man man wat was ik BLIJ. Ik moet vaker met frustratie rennen, herkenbaar?

Een nieuw uiterlijk

bestand-13-01-17-12-25-32

Zie je het? Don’t worry, ik heb geen plastisch chirurgie ondergaan. Nee het is mijn blog die een nieuw uiterlijk heeft gekregen. En hier komt meteen ook het FRUSTRATIE punt. De afgelopen ben ik bezig geweest met een make-over van mijn blog. En ehh.. 9 van de 10x deed mijn blog niet wat ik wilde met als kers op de taart een aantal spontaan verdwenen blogposts (HELP). Gelukkig heb ik er inmiddels een terug, maar mijn jaaroverzicht is in vuurwerk opgegaan vrees ik zo (maar hee je kan niet alles hebben, daar liep ik dan weer een nieuw PR op). Na heel veel gekloot is het dan toch ongeveer gelukt hoe ik wilde en zullen de rest van de aanpassingen in de loop der tijd wel komen. What do you think? =D

Back to #reallife

2017-01-11-16-55-21-3

Het was een andere vakantie dan anders met mijn vriend die in week 1 binnenstebuiten keerde en ikzelf in week 2. Maar ondanks dat heb ik enorm kunnen genieten van de feestdagen en was mijn vakantie HEERLIJK! Toch ben ik ergens ook wel blij dat al die dagen weer voorbij zijn en ik weer lekker mijn ding kan doen. Wat jij? Ben jij alweer helemaal gewend aan je #reallife? En heb jij nog goede voornemens gemaakt?

◊ ◊ ◊

Fijne avond!

Liefs, Monique

%d bloggers liken dit: