Dagboekje #8

Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Maar vandaag is het een speciale. Ten eerste omdat het nu geen zondag, maar zaterdag is (dat meeeen je niet. Jawel. iets met Kerstmis enzo). En ten tweede, omdat vorige week niet doorging (ivm tentamenstruggles) en ik nu dus nog lekker wat puntjes uit die week erbij pak. Kortom; foute kersttruien, een verassing voor mijn jarige moeder, het afsluiten van de tentamens bij de buren en mijn wens voor jou.. Lees je mee?

Foute kersttruien

2016-12-15-16-29-41-4

Misschien had je het al gezien; de “foute kersttruien challenge” voor het goede doel! Vorige week ontving ik deze foute kersttrui van Wehkamp om zelf alvast mee te kunnen doen. Best gelukt toch? (ik vond het in ieder geval een challenge in deze trui een rondje te doen). En het leuke: jij kan nog steeds mee doen! Steun het goede doel (en maak zelf ook nog kans op een prijsje). Alle ins en outs vind je hier :).

Een verassing voor mijn moeder!

2016-11-22-11-20-55-3

Gisteren werd mijn moeder officieel 60 jaar! En dat werd afgelopen zondag GOED gevierd. Ik vertelde jullie al dat we een verassing voor haar in petto hadden en ik dénk dat die wel gelukt is..! Mijn zus en ik schreven samen een speciaal 60-lied voor mijn moeder. Mijn zus op de gitaar, ik op de piano en onze uhh “goude keeltjes”; dat was zenuwpezen to the max (en de wc), maar uiteindelijk was het een groot succes dankzij de hele bubs die uitbundig met ons mee heeft gezongen (heel veel dank daarvoor hihi).

Einde van de tentamens, vieren bij de buren

2016-12-21-16-29-59-8

JAJAJA eindelijk zijn die verschrikkelijke tentamens voorbij (heb jij er ook zo’n hekel aan?). En dat betekende niet alleen geen tentamens meer, maar ook VAKANTIE. En aangezien we dat niet wilde vieren met een etentje (genoeg eten is coming de komende dagen), besloten we lekker naar de buren te gaan, aka; de bios (jaja er staat een grote bios naast mijn huis, could be worse heu?). The Passenger it was enneh.. aanrader!

Mijn wens voor jou..

2016-12-09-14-11-44-4

Last but not least, mijn wens voor jou. Ik wens jullie allemaal hele fijne, mooie en warme kerstdagen toe. Ik hoop dat jullie er allemaal enorm van gaan genieten en even alle shit los kunnen laten. Geniet van al het eten, de wijntjes, de warme lichtjes en vooral jullie familie en vrienden. Daarnaast wil ik sommige mensen nog even een hart onder de riem steken, waarbij Kerstmis misschien wel een juist moeilijke periode gaat zijn, door bijvoorbeeld een groot verlies in de familie. Ik hoop dat ondanks alles, jullie kunnen genieten van deze tijd met de mensen die er zijn om je heen en ik wens dat er snel hele mooie tijden aanbreken!

Fijne kerstdagen allemaal 🙂

Liefs, Monique

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: