BLOGGEN VOOR HARDLOOPNETWERK

Ik ga bloggen voor Hardloopnetwerk! Verdwijnt blog Runningwithmo dan? Je leest het hier..

EHH.. NATUURLIJK NIET! (had ik je beet? Waarschijnlijk niet maar ach). Nee, sinds deze maand ben ik een teamlid geworden van Hardloopnetwerk. Een online netwerk voor alle fanatieke (en ieeets minder fanatieke) hardlopers onder ons! Maandelijks zal ik voor de website een blog schrijven ennehh.. vandaag kan je de eerste lezen (iets met heel veel redenen waarom jij rond de feestdagen moet gaan hardlopen..).

Lezen? Dat kan hier: http://hardloopnetwerk.nl/7-redenen-waarom-jij-moet-gaan-hardlopen-met-de-feestdagen/

2016-12-09 14.33.17-3.jpg

Jep, vanaf nu dus elke maand een post op Hardloopnetwerk en het leuke is; jij kan mij helpen!

Waar wil jij dat ik eens een blog over schrijf? Wat zou jij van mij willen weten of waar zou jij graag tips over willen hebben? Laat het me weten in een reactie hieronder, via Instagram, in een E-mail, op Facebook, een postduif of wat dan ook, en dan ga ik mijn stinkende best doen voor jou! (en Hardloopnetwerk natuurlijk).

2016-12-20-16-57-47-5-1

En voor nu zou ik zeggen; het is bijna Kerstmis (ook een fact btw) en ik wens jullie dan ook allemaal hele mooie dagen toe; dat de kerstkransjes en oliebollen maar in het rond mogen vliegen! Ga er lekker van genieten en vergeet je hardloopschoentjes niet te verwennen met een frisse schoenneus.

Fijne dagen!

Liefs, Monique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.