FOUTE KERSTTRUIEN CHALLENGE

Het staat vast al in jullie agenda sinds januari dit jaar dus waarschijnlijk hoef ik het niet eens meer te zeggen, maar… vandaag is het nationale Foute Kersttruiendag (hiephoi!) (don’t worry, ik wist het ook niet). Dus, ik zeg reden genoeg om jouw foute kersttrui NU nog over je pre-kerstmishoofd te trekken én een FOTO te maken! Een foto? Whyyy? Tja, dat ga ik je nú vertellen..

Xmas is coming..

Jij bent misschien al een week met je hele familie ruzie aan het maken over wie welke kerstbal in de boom mag hangen. Of probeert al dagen je moeder aan het verstand te brengen dat pizza tijdens het kerstdiner toch écht de beste keuze is.. maar helaas gaat dit niet overal zo. Hoewel je kerst misschien het liefst samen thuis viert, gaat dit soms niet. Wat als je kind erg ziek is en in het ziekenhuis ligt? Juist.. dan ziet jouw kerstmis er waarschijnlijk heel anders uit.

Gelukkig zijn er Rondald McDonald huizen om deze families te helpen!

Rondald McDonald huizen liggen dicht bij het ziekenhuis en zorgen ervoor dat zieke kinderen bij hun familie kunnen zijn. In de huizen zijn woonkamers ingericht, waar de kinderen zich even terug kunnen trekken uit dat vervelende ziekenhuis en zo misschien, al is het maar voor heel even, vergeten dat ze ziek zijn. Tja.. gezellig samen zijn is met kerst toch wel het allerbelangrijkste geschenkje?

2016-12-15-16-29-34-4

De foute kersttruien challenge!

Yesss.. laten we met zijn allen massaal deze Ronald McDonald huizen steunen! En wel.. met je meest foute kersttrui..

Van 8 t/m 28 december kun jij meedoen met de foute kersttruien challenge. Hoe je dat doet? ZO:

Voor elke foto schenkt Wehkamp 1 euro aan het Ronald McDonald Kinderfonds. De opbrengst wordt verdeeld onder de 16 huizen die er in Nederland staan. Ennehh.. de leukste inzending wint ook nog eens een wehkamp-cadeaubon ter waarde van 200 euries!

Laat families samen zijn met kerst

Ja, laat families dus samen zijn met kerst door jouw foute kersttrui een moment van SHINE te geven. De mijne heeft er in ieder geval een gehad, tijdens een lekkere run buiten de deur (en ja dat leverde wat rare blikken op, maar who cares?) Alles mag.. op Foute Kersttruien Dag 😉

SUCCES!!

2016-12-15-16-29-41-4

Doe jij ook mee? Vergeet je foto niet te posten, gebruik #kerstlook EN (als je zin hebt) tag mij er even in, gewoon omdat ik nieuwsgierig ben 😀

Fijne foute truiendag!

Liefs,

Monique

Een reactie op “FOUTE KERSTTRUIEN CHALLENGE

  1. […] Misschien had je het al gezien; de “foute kersttruien challenge” voor het goede doel! Vorige week ontving ik deze foute kersttrui van Wehkamp om zelf alvast mee te kunnen doen. Best gelukt toch? (ik vond het in ieder geval een challenge in deze trui een rondje te doen). En het leuke: jij kan nog steeds mee doen! Steun het goede doel (en maak zelf ook nog kans op een prijsje). Alle ins en outs vind je hier 🙂. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.