Dagboekje #7

Published by

on

Na 6 jaar eindelijk modern worden, “energie-zen” met Tastea en iets prachtigs, gewoon om de hoek. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

Na 6 jaar word ik eindelijk modern met..

2016-12-09-14-30-55-3

..Een nieuwe Garmin Forerunner35! YES! Ik had jullie al verteld dat ik mijn fitness oortjes (die fancy samsung dingen) verkocht had, omdat ik er niets aan had met mijn Iphone. Dankzij de koper Ên een vervoegd kerstcadeautje van mijn lieve schoonfamilie, kon ik deze week dan toch eindelijk (na 6 jaar gehannes en onhandig doen) modern worden met de Forerunner. Ik testte hem meteen en wat is hij FIJJJNNN! #ikhebwatgemistaldiejaren

Helemaal “energie-zen” met Tastea!

2016-12-06-12-51-40-5

Van Tastea ontving ik de net nieuw uitgebrachte energie thee ennn deze super leuke theebeker (ik weet niet of je verliefd kan worden op een theebeker, maar zo ja dan ben ik dat). Een theesmaakje die ik niet gewend was (en geloof me, ik ben heel wat gewend), maar erg lekker ennehh.. die kilometers gingen er prima op 😉

Beauty just around the corner

2016-12-09-14-05-34-4

Ik wist dat Maastricht mooi was, maar toch blijft de stad (en omgeving) mij steeds weer verbazen. Of misschien blijft de Maas mij gewoon verbazen. Anyways, tijdens mijn 12km run stuitte ik op deze mooie plaats en tja, die moest ik als fotografieliefhebster natuurlijk even vastleggen. Ontdek jij ook regelmatig mooie plekken tijdens het hardlopen (of wielrennen, skaten etc.)? Show me! 😀

foto-09-12-16-14-30-18

Een niet heel erg lange Slowback Sunday deze week, wat mede te maken heeft met het feit dat de tentamenrampen weer langzaam dichterbij komen en ik mij sinds vrijdagavond een zak zout zonder zout voel (if you know what I mean, snuf snuf). Dus.. heb jij nog wat leuks meegemaakt deze week? Of ben jij juist wel toe aan een nieuwe? Hoe dan ook..; maak er weer een goede van vanaf morgen 😀

Fijne avond!

Liefs, Monique

%d bloggers liken dit: