Dagboekje #6

Published by

on

Burgers, Tjap Tjoy, een “healthy” tripje naar Frankfurt, Sinterklaas kwam langs en een hoge bliksemschicht.. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

Dikke burgers

2016-04-19-20-35-51.jpg

Afgelopen maandag kwam mijn vriendje terug uit Praag. En aangezien je elke “iet wat niet elke dag voorkomende” gebeurtenis moet aangrijpen als reden voor een feestje (dat maakt het leven een stuk leuker toch?), maakte wij er een dikke burger party van! Hoe ik mijn broodje hamburger het liefst eet? Dat laat ik jullie binnenkort weten op mijn blog (weer een reden voor een burgerparty right).

Verjaardagsparty & Tjap Tjoy

2016-11-26-14-08-05-3

Dinsdag werd mijn “schoonbroertje” (sorry Chris) 18 enneh.. dat was natuurlijk weer reden voor een feestje (zwaar leven) én lekker eten (pfoeh, zwaar leven) . Het werd een gezellige middag inclusief échte rijstevlaai, beseffen dat je zo meteen echt de enige bent in de familie zonder rijbewijs en een goede portie chinees ter afsluiting.. ik zeg geslaagde dag!

FRANKFURTTTT

2016-11-30-19-45-58-2

Zoals een aantal van jullie misschien wel gezien hebben, was het woensdag tijd voor een tripje naar FRANKFURT! Geen happy schoolreisje, maar een serieuze businesstrip (nouja bijna helemaal serieus dan). Na een lange busreis sloten we de dag af met een wienerschnitzel zoals je ze alleen in Duitsland krijgt (o-my-god), glühwein, ennehh nog meer wijn.

2016-12-01-15-11-15-3

De volgende dag trok ik mijn nette pakje aan en was het tijd voor “business”. We bezochten de “Health Ingredients” beurs en dat was mega interessant! Ik scoorde nog een paar eiwitreepjes, testte veggie protein pancakes en na een noggg langere busreis terug, was ik blij weer lekker thuis te zijn.

Sinterklaas

2016-12-03-15-37-01-3

Damn weer een feestje, zaterdag kwam Sinterklaas namelijk gezellig langs. Ofja zijn zwarte pieten dan. Of roet pieten wat maakt mij het ook uit. Anyways ben ik weer te goed verwend en hoop ik spoedig van mijn food gourmet baby te bevallen.

Bliksemschicht

2016-12-04-15-58-39-4

Vandaag was het dan eindelijk tijd voor een lekkere run. Ik rende mijn favo rondje (of streep) en besloot voor het eerst (in mijn 18 jaar dat ik daar woon) de vele trappen van “de bliksemschicht” te beklimmen. NIHICE! Iedereen die hem weet te vinden in Breda (al ben ik waarschijnlijk de enige die hem nu pas beklommen heeft), kan ik zeker aanraden eens naar boven te klauteren. Wat een UITZICHT (geen foto, oeeeps sorry hihi).

Hoe dan ook, het was me weer een weekje wel met meer eten dan ik doorhad. Maar hee, genieten is niet onbelangrijk toch. Met kerst doe ik het in ieder geval nog eens dik over! Hoe zit dat met jou?

Fijne avond!

Liefs, Monique

Bewaren

%d