10 feitjes over mij

Published by

on

Thursday Fact nummer een: ik zit momenteel in de bus van Frankfurt naar huis. Thursday Fact nummer twee: ik had deze week weinig tijd om nog eens éxtra in de boeken te duiken (wat dus deels met Frankfurt te maken heeft). Maar hee, dat betekent niet dat er geen feitjes komen op donderdag..

Juist. En ook al heb je er waarschijnlijk niets aan, hierbij 10 random feitjes over.. mij:

 1. Ik heb nog nooit een Oreo koekje gegeten
  wel in taartvorm overigens
 2. Ik ben verslaafd aan kauwgom
  maar dan ook echt, zonder grapjes
 3. Ik bestel altijd een pizza zonder kaas
 4. Ik ken weinig tot geen schaamte
  maar krijg toch altijd een rood hoofd
 5. Ik kan niet tegen piepend inpakfolie
  Ieeeeeehhhh
 6. Ik haat ballonnen
 7. Mijn uitsteeksels zijn altijd koud
  a.k.a. handen en voeten
 8. Ik speel piano en schrijf soms liedjes
  maar durf niet voor mijn ouders te zingen
 9. Ik struikel altijd voor no reason over mijn voeten
  en dat minstens 1 keer per dag (vaak meer dus)
 10. Brillen en Monique zijn een ramp
  omdat mijn wimpers te lang zijn

En verder.. ben ik 23 jaar, heb ik 2 jaar fysiotherapie gestudeerd in Eindhoven (maar ben ik hiermee gestopt), heb ik de bachelor gezondheidswetenschappen binnen en ben ik nu bezig met mijn master aan de Universiteit van Maastricht die dan weer in Venlo zit.

En oja, ik vind treinen angstaanjagend

2016-11-26-14-13-19-4

Zo nu ken jij mij weer een heel stukje beter. En jij? Wat is een leuk feitje over jou? Ik ben benieuwd..!

Fijne avond!

Liefs, Monique

Previous Post
Next Post
%d bloggers liken dit: