Dagboekje #5

Published by

on

2016-11-25-14-09-23-4

Kilometers die niet wilde lukken (of toch wel), een nieuwe chips verslaving, hoe het ook alweer zat met die gewonnen “fitness-oortjes” en mijn favo inspiratiebronnen op Instagram.. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

Kilometers die niet wilde lukken (of toch wel)

2016-11-22-12-15-39-4

Deze week was ehhh niet echt “mijn hardloopweek”. Bij mijn eerste run bleef ik steken op de 4,6km (wat ik nog wijdde aan mijn 18km van zaterdag). Maar bij de tweede run voelde het alsof mijn lichaam in elkaar geschroefd was met verkeerd geproduceerde Ikea schroefjes, waarmee ik met elke afgelegde kilometer meer uit elkaar leek te vallen. Op de 3,8km besloot ik dan ook maar wijs te stoppen (wijsheid komt met de jaren). Tja, iedere loper heeft wel eens een off-week toch? Gelukkig is er altijd licht aan het einde van de tunnel (of het einde van de week in mijn geval) en kwamen er vandaag 10 heerlijke kilometers uit mijn beentjes.

Nieuwe chips verslaving

2016-11-27-17-11-57-3

Afgelopen week ontving ik een pakketje van mijngedroogdfruit.nl. Niet alleen zaten er heerlijke ontbijtspulletjes in (jep, ik heb zelfs mijn havermoutje eens een keer laten staan), maar ook bracht deze doos een nieuwe verslaving met zich mee; Appel Kaneel Chips.. en die is POTVERDIKKIE LEKKER (zeker het proberen waard, just saying).

Hoe het ook alweer zat met die gewonnen “fitness oortjes”

2016-11-26-14-13-19-4

Een woord: VERKOCHT! Yesss, tegen een schappelijk prijsje (ik heb ze tenslotte gewonnen), maar YES wat ben ik happy. Ten eerste is er nu namelijk iemand anders blij mee (hoop ik) waarbij de oortjes wél werken.. en ten tweede kan ik na 6 jaar eindelijk een fancy hardloopster worden met een hardloophorloge (wie had dat gedacht). Let’s go voor de Garmin Forerunner? Of toch een andere?

Een feestje om te volgen op Instagram

2016-11-23-16-27-22-7

Ik hoop met mijn blog en Instagram mensen te inspireren, motiveren en uitleg te geven over moeilijke wetenschappelijke shit op het gebied van sport (hardlopen), voeding en lifestyle. Maarehh.. er zijn ook mensen die MIJ weten te motiveren & inspireren (of gewoon leuk zijn om te volgen)! Check mijn favo powervrouwen dus maar even snel op Instagram:

@fitwithmarit ; Omdat ehhh , tja wie houdt er nu niet van deze vrolijke blondine met haar blogs, recepten, tips, challenges, weetjes.. moet ik nog doorgaan? Zeker even kijken dus!
@laurabrijde ; Wie aan hardlopen doet, kent het account van Laura. No more words needed!
@jipsanders ; Omdat Jip een sportieve Brabander is (en ik ook een brabander ben?). En omdat ze elke dag met haar grote lach mensen weet te motiveren de gym in te duiken (en die motivatie kan ook ik wel eens gebruiken) of een rondje te rennen. LIKE!
@pattybossch ; omdat Patty laat zien dat je echt geen passie voor koken hoeft te hebben om een fitness animal te zijnomdat ze hilarisch is én misschien een beetje omdat ze een Bredanaar is (me too, dusja).
@ilsjewijgert ; Omdat Ilse gewoon een topper is die haar eerste halve marathon “even” in 1u36min loopt en alleen nog maar beter en beter aan het worden is elke dag. Een powerlady ennehh.. stiekem hoop ik ooit zo snel te zijn als Ilse 😉

2016-11-25-14-09-23-4

En hoe was jouw week? Heb jij nog hardgelopen? Wat is jouw verslaving of wie zijn jouw inspiratiebronnen? Tell me!

Fijne avond!

Liefs, Monique

Bewaren

%d bloggers liken dit: