Dagboekje #4

Published by

on

Slowback Sunday #4

2016-11-18-15-07-00-4

Wafels, gekke mutsjes en hardlopen met een (te) volle blaas.. Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

Waffelen!

2016-11-14-09-29-23-5

Mijn week kon niet beter beginnen dan met versgebakken wafels op de vroege maandag morgen! “Verse wafels? Op maandag ochtend? Heb je daar tijd voor?” JAZEKER! Deze proteïnerijke pannenkoekenmix tover je in een hatseflats om in proteïnewafels (als je een wafelijzer hebt dan, klein detail). Even shaken en bakken maar (en daarbij was ik om eerlijk te zijn ook expres een half uur eerder opgestaan). 

Gekke mutsjes: diploma uitreiking!

2016-11-16-22-10-23

Ik heb er lang op moeten wachten, maar afgelopen week was het dan eindelijk zover. Na  al ruim 3 maanden klaar te zijn met mijn bachelor, mocht ik mezelf dan eindelijk officieel “Bachelor of Sciences” noemen.. MET het papiertje! Dat werd natuurlijk (nogmaals) gevierd met een lekker etentje (frieten met sateeee! love it!).

In de test

foto-10-11-16-14-55-40

Vorige week ontving ik dit mega pakket van duursport.nl (jep als de wereld vergaat kan ik nog wel even vooruit). En deze week was het natuurlijk tijd om te TESTEN (lucky me)! Ik moet zeggen dat ik nog niet alles geprobeerd heb, just give me some time, en dan laat ik het jullie weten. De eiwitrepen zijn in ieder geval al dik goedgekeurd.

Ps: de kat had ik al

18KM & “ophouden”

2016-11-18-15-00-57-4

De zon scheen, de lucht was blauw, dus Monique dacht; “rennen en gauw”. Het perfecte weertje voor een run kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan. Ik besloot een 15kmtje te doen, waarbij ik op de 5km al enorm naar de wc moest, ik toch besloot door te rennen, ik bij km6 het bos uitwas, ik toen geen plek meer kon vinden om te plassen, ik op de 8km een doodlopend pad inliep zonder bomen (ik moest nog terug) en ik uiteindelijk na 18km thuis een zo hard mogelijke eindsprint naar de wc maakte. Maar hee, 18km in the pocket en dat voelde GOED (en nu nog steeds voel ik dat goed overigens..).

En heb jij nog hardgelopen afgelopen week? Of andere spannende/leuke dingen meegemaakt? Let me know!

Fijne avond!

Liefs, Monique

%d bloggers liken dit: