Dagboekje #3

Published by

on

Slowback Sunday #3

foto-08-11-16-17-38-27

Daar is hij weer; Slowback Sunday! Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

LET’S GO TO CAMPINA

foto-06-11-16-11-24-09

Afgelopen dinsdag hadden wij een “master-uitje”. Geen gedrentel in de Efteling (helaas pindakaas, misschien de volgende keer?), maar een uitje (of uhh businesstrip dus) naar CAMPINA. We kregen een uitgebreide presentatie over het bedrijf Campina en de opdracht met een groep een functioneel voedingsproduct te bedenken. Hoewel, misschien kan ik het later maar beter bij de slogans houden  (“Wey in the day”, “Lean with cassein” enzo, best oke toch?). Al met al,  geslaagde trip!

WARM IN DE WINTERJAS #TEAMKOUKLEUM

foto-09-11-16-12-43-59

Het is weer de tijd van de mandarijntjes en Sinterklaas, kortom KOUD. En aangezien ik een vooraanstaand lid ben van team koukleum, vind ik dat niet zo leuk (nog meer leden hier?). Al jaren lang ga ik rillend de winter door. Stomme ik, want op zich zijn er dus ook jassen te koop die WARM zijn. Helaas kwam ik daar dit jaar pas achter, maar hee beter laat dan nooit. Dussss kocht ik afgelopen week en nieuwe winterjas en oooohmyyy er ging een wereld voor me open… HIHI!

LIEVE REACTIES VAN.. JOU!

foto-12-11-16-17-34-12

Soms gebeuren er ook minder leuke dingen in het leven en afscheid nemen is daar een van. Vorige week verloor ik een familielid waar ik afgelopen zaterdag afscheid van moest nemen. Ik deelde mijn “gedachten” op Instagram ennehh.. jullie reacties maakte mijn hele dag weer goed! BEDANKT JIJ!

PANNEKOEKEN VAN HEALTH ADVIES BREDA

foto-19-10-16-16-52-44

Zaterdag was het tijd voor een bezoekje aan Health Advies Breda (HAB). Zoals een aantal van jullie misschien wel weten (en andere misschien niet)(zo niet, even snel leren kennen dan) is Health Advies Breda een super leuk team (en winkel voor al je sups) die mensen begeleid en adviseert over een gezonde en actieve leefstijl. Daarbij verrichten ze ook vetpercentage metingen en maken ze voeding- en trainingsschema’s 100% gratis (graaaatis? ja gratis ja). Anyways, zaterdag ging ik dus langs voor de “maandelijkse” meting van mijn vetpercentage, omdat ik de weegschaal niet vertrouw (de bastard). Na de meting (18% wiehoe) en wat gezellig gebabbel (of moet ik zeggen geHABbel?) liep ik uiterst vrolijk de winkel weer uit en kreeg ik van de lieve HABbers een pot Proteïn Pancakes mee! Bedankt Health Advies Breda, jullie zijn TOP!

DE WEEK AFSLUITEN MET VRIENDINNEN & FOOD

foto-11-11-16-12-21-16

De reden dat mijn Slowback Sunday een heule late is geworden en jij hem waarschijnlijk pas op de Mocking Monday leest? Dat is omdat mijn zondagavond erg goed werd besteed in “Brechtjes Proeflokaal” onder het genot van lekker eten en lieve vriendinnetjes (en omdat ik vanmorgen gewoon te lang in mijn bed heb liggen stinken). Hoe dan ook heb ik mijn weekendje heerlijk afgesloten en duik ik zo voldaan (inclusief foodbaby) mijn warme bedje in. GOODNIGHT (of goedemorgen natuurlijk).

Liefs, Monique

%d bloggers liken dit: