Dagboekje #2

Published by

on

Slowback Sunday #2

foto-04-11-16-14-14-30

Daar is hij weer; Slowback Sunday! Elke zondag geef ik jullie een klein kijkje in mijn afgelopen week. Lees je mee?

Monday

2016-10-24-15-52-54-4

De tentamens zijn voorbij en dat betekent dat het normale schoolleventje weer van start is gegaan (pfiew). De maandag bracht ik dus door in Venlo (waar ik studeer) en in de trein (want ik woon in Maastricht) (en ik kom uit Breda) (lang verhaal) en sloot ik af in de BasicFit met een “legdayyy”. Omdat ik verder niet heel veel over school te vertellen heb, zie ik dit als ultieme kans om te vertellen wat ik eigenlijk studeer. Voor de mensen die het nog niet wisten; ik ben momenteel bezig aan mijn master Health Food Innovation Management (iets met het ontwikkelen van nieuwe gezondheidsbevorderende voedingsproducten) en dat is ehhh.. rete interessant!

Tuesday

2016-11-01-14-41-48

Aaaamsterdaaaam! Jep, de dinsdag bracht ik door in Amsterdam met deze 3 mannen (ik heb eigenlijk geen idee of ze het wel okee vinden dat ik deze foto post, maar dat hoor ik dan wel, right?). Deze 3 mannen zijn waarschijnlijk meteen de reden dat ik alle hotspots van Amsterdam weer gemist heb (story of my life) en we met een koffie en een broodje van Bakker Bart in onze bakkes eindigde (in mijn geval een kinder tosti.. een KINDER tosti.. geef mij een grote aub), in plaats van een fancy salade en een latte-mocha-frappuccino ofzoiets. Maar hee, stiekem vind ik dit dikke prima.

Wednesday

2016-10-30-14-28-56

Op woensdag startte ik mijn dag met een kleine ochtendrun en aangezien het lang geleden was dat ik vroeg in de ochtend mijn rondje maakte, voelde dit heeeeerlijk! Na een iets te lange douche en een dus iets te snel ontbijtje ging ik op naar Breda. Tijd voor een middagje quality time met mijn moeder (inclusief shopsessies en theetjes/wijntjes natuurlijk). Daarnaast kon ik nu ook eindelijk mijn gewonnen prijs mee naar Maastricht nemen! (to be continued…).

Thursday

2016-10-02-15-59-21-3

Dus.. die prijs die ik met de halve-marathon gewonnen had? Eh een dikke helaas pindakaas maar toch echt waar; I can’t use it. Vorige week vertelde ik jullie dat ik hele gave fitness oordopjes van Samsung had gewonnen (Samsung Gear IconX). Mega gaaf, en mega nutteloos voor een IPHONE gebruiker (huuuuuuileeeennn). Ik heb alles geprobeerd en heel Google binnenstebuiten gekeerd, maar het antwoord leek onvindbaar. Of ja.. het gaat dus gewoon niet samen. Heel erg jammer, maar we vinden wel een oplossing I guess (to be continued?). Gelukkig maakte mijn boyfriend en een lekkere borst/schouders/triceps gymsessie mijn dag weer goed.

Friday

2016-11-04-14-06-58-1

Ik weet dat het FriYAY is, maar voor mij was het even FriNAY. Een dip. Waarom? Ik heb geen idee, maar alles zat even tegen (voor mijn gevoel). Maar hee, shit happens. Ik maakte een 7km run (die overigens ook voor geen meter ging), kreeg de rest van de middag geen nuttige bezigheden meer uit mijn lichaam, maakte ‘s avonds nog even de chocolade fabriek schoon (tjaa.. je kán het slechter treffen) en plofte daarna (eindelijk) op de bank met een dekentje en kleine Puk (de kitten) op schoot. Hmm, vrijdag avonden zijn heerlijk!

Saturday

Foto 05-11-16 11 27 8.jpg

Zaterdag schoof ik voor het eerst mijn voeten in deze grappige schoentjes. In mijn blog van gisteren vertelde ik jullie er al alles over, dusseh KIJK DAAR MAAR ;). Wat ik verder nog gedaan heb? Ehhh… geslapen..? Hmm I guess I needed it?

Sunday

foto-06-11-16-11-28-14

Omdat ik zaterdag nog niet genoeg geslapen had (ahum), of gewoon omdat ik iets te laat op bed lag, sliep ik vandaag lekker uit. Ik maakte er een typische zondag van met een goede gymsessie gevolgd door een hoop “nerdwerk”. Tja.. het is tenslotte morgen weer Maandag niet waar?

Fijne avond!

Liefs, Monique

Previous Post
Next Post
%d bloggers liken dit: